Monday, March 7, 2011

Betul ke??

Baru-baru ni selak paper
keluar berita yang khabar angin bertiup kencang
mengenai Amy Search bakal menjadi pengetua AF 9
*image credit to google
kalau la betul berita tu 
saya akan kembali menonton AF hihihi
sebabnya hari dah lancarkan mogok 
tak nak tengok AF musim 9 ni
sebab Astro nak ambik Ahmad Dhani sebagai pengetua 
ish Astro rakyat Malaysia pun ramai yang berkelayakan
sibuk nak ambik mamat Indon kat seberang tu..
agaknya Astro tak tahan dok kena hentam dengan press
sejak tersebarnya berita diaorang nak ambik Ahmad Dhani tu kan
dengarnya musim ke9 ni musim last untuk AF
lepas-lepas ni takde dah AF kot
paling best bila part berita Astro nak gunakan khidmat Pak Nil
untuk mengacarakan AF9 nanti
*image credit to google
rasanya dalam ramai-ramai pengacara AF selepas Pak Nil tu
memang takde siapa pun yang dapat menandingi Pak Nil
beliau memang yang terbaik la
mudah-mudahan Pak Nil dapat menaikkan kembali
rating penonton untuk AF9 ni
*teringat zaman-zaman kemasyuran Akademi Fantasia ni
AF1, AF 2, AF 3 masuk keempat dan seterusnya dah mula suam-suam kuku
 *image credit to google

5 comments:

  1. uishh kalau betul bestnyaaa .. raja rock tuu :))

    ReplyDelete
  2. bkan pminat AF tapi tcongok gak duk dpan tv hahahhah
    tang ahmad dhani tu mg sngt sgt tak stuju...(say no lahh)

    ReplyDelete
  3. betul tu emy, kalau aznil la pengacara, harus mengadap balik AF9 ni.. sebab akak paling suka zaman AF1,2,3 ajer.. lain2 tu dah stat boring..

    eh kalau amy search jd pengetua, mmg terbaik la program AF kalini.. mesti akan diingngati sampai bila2..

    ReplyDelete
  4. tang pengacara lieya suke....mmg pak nil jek layak jadi pengacara AF...baru ade serinye...

    pengetua sape la agaknye...kalo laa si ahmad dhani tu ...mmg lieya bantah abis2 san kak....ramai lagi orgmalaysia yg bagus!

    ReplyDelete
  5. pak nil + amy = serasi dan ruzi akan menonton AF9 kembali!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, March 7, 2011

Betul ke??

Baru-baru ni selak paper
keluar berita yang khabar angin bertiup kencang
mengenai Amy Search bakal menjadi pengetua AF 9
*image credit to google
kalau la betul berita tu 
saya akan kembali menonton AF hihihi
sebabnya hari dah lancarkan mogok 
tak nak tengok AF musim 9 ni
sebab Astro nak ambik Ahmad Dhani sebagai pengetua 
ish Astro rakyat Malaysia pun ramai yang berkelayakan
sibuk nak ambik mamat Indon kat seberang tu..
agaknya Astro tak tahan dok kena hentam dengan press
sejak tersebarnya berita diaorang nak ambik Ahmad Dhani tu kan
dengarnya musim ke9 ni musim last untuk AF
lepas-lepas ni takde dah AF kot
paling best bila part berita Astro nak gunakan khidmat Pak Nil
untuk mengacarakan AF9 nanti
*image credit to google
rasanya dalam ramai-ramai pengacara AF selepas Pak Nil tu
memang takde siapa pun yang dapat menandingi Pak Nil
beliau memang yang terbaik la
mudah-mudahan Pak Nil dapat menaikkan kembali
rating penonton untuk AF9 ni
*teringat zaman-zaman kemasyuran Akademi Fantasia ni
AF1, AF 2, AF 3 masuk keempat dan seterusnya dah mula suam-suam kuku
 *image credit to google

5 comments:

  1. uishh kalau betul bestnyaaa .. raja rock tuu :))

    ReplyDelete
  2. bkan pminat AF tapi tcongok gak duk dpan tv hahahhah
    tang ahmad dhani tu mg sngt sgt tak stuju...(say no lahh)

    ReplyDelete
  3. betul tu emy, kalau aznil la pengacara, harus mengadap balik AF9 ni.. sebab akak paling suka zaman AF1,2,3 ajer.. lain2 tu dah stat boring..

    eh kalau amy search jd pengetua, mmg terbaik la program AF kalini.. mesti akan diingngati sampai bila2..

    ReplyDelete
  4. tang pengacara lieya suke....mmg pak nil jek layak jadi pengacara AF...baru ade serinye...

    pengetua sape la agaknye...kalo laa si ahmad dhani tu ...mmg lieya bantah abis2 san kak....ramai lagi orgmalaysia yg bagus!

    ReplyDelete
  5. pak nil + amy = serasi dan ruzi akan menonton AF9 kembali!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015