Sunday, March 13, 2011

Breakfast Sunday morning

Gara-gara tengok status FB sorang Mak yong comel ni..
tiba-tiba teringin nak breakfast kat McD gak
walaupun tak mengandung tapi tetap teringin jugak
alhamdulillah..apa yang diingini tu dah tercapai pagi ni
gigih pagi-pagi ke McD Ayer Keroh
mak aii ramainya umat manusia kat McD waktu pepagi ni
almaklumla..time cuti sekolah kan
Melaka dipenuhi pelancong-pelancong
kami ambik Family Breakfast set B
+ Happy Meal A(hot cakes utk cik Mia)
ni set kami

budak kecik dengan hotcakes..

Dah kenyang perut segala 
sebelum balik singgah kat Taman Botani sebelah tu
budak-budak je jalan kaki masuk ke dalam
mummy malas so duduk dalam kereta diam-diam
ingatkan nak sewa buggy
tapi ramai pulak orang kena menunggu tu yang tak suka tu
lain kali je la ye..
The kids in the buggy :-)

3 comments:

  1. lma nyer tak layan mcD breakfast.. maklum ler bgunlmbat sokmo heheh

    ReplyDelete
  2. kikikiki....akak pun gigih pi mekdi yeak....tu le kak, terpengaruh tgk iklan kat tv tu pun yea jugak kak...tu yg gi bekpes tu, last2 tak abis pun lieyea punye part....semacam jek tekak..tapi seb baik mia mija licin mkn heheeheheh.....

    ReplyDelete
  3. ramai plk yg pakat2 bf kat mekdi nih. sy jarang giler dpt bf kt mekdi sbb bgn pon lmbat. kemas2 umah lg. brunch je salu. bf kt mekdi kalo pi brjalan je.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, March 13, 2011

Breakfast Sunday morning

Gara-gara tengok status FB sorang Mak yong comel ni..
tiba-tiba teringin nak breakfast kat McD gak
walaupun tak mengandung tapi tetap teringin jugak
alhamdulillah..apa yang diingini tu dah tercapai pagi ni
gigih pagi-pagi ke McD Ayer Keroh
mak aii ramainya umat manusia kat McD waktu pepagi ni
almaklumla..time cuti sekolah kan
Melaka dipenuhi pelancong-pelancong
kami ambik Family Breakfast set B
+ Happy Meal A(hot cakes utk cik Mia)
ni set kami

budak kecik dengan hotcakes..

Dah kenyang perut segala 
sebelum balik singgah kat Taman Botani sebelah tu
budak-budak je jalan kaki masuk ke dalam
mummy malas so duduk dalam kereta diam-diam
ingatkan nak sewa buggy
tapi ramai pulak orang kena menunggu tu yang tak suka tu
lain kali je la ye..
The kids in the buggy :-)

3 comments:

  1. lma nyer tak layan mcD breakfast.. maklum ler bgunlmbat sokmo heheh

    ReplyDelete
  2. kikikiki....akak pun gigih pi mekdi yeak....tu le kak, terpengaruh tgk iklan kat tv tu pun yea jugak kak...tu yg gi bekpes tu, last2 tak abis pun lieyea punye part....semacam jek tekak..tapi seb baik mia mija licin mkn heheeheheh.....

    ReplyDelete
  3. ramai plk yg pakat2 bf kat mekdi nih. sy jarang giler dpt bf kt mekdi sbb bgn pon lmbat. kemas2 umah lg. brunch je salu. bf kt mekdi kalo pi brjalan je.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015