Monday, March 21, 2011

OBLONG atau RECTANGLE??

 Tak ingat bila
tapi yang pasti time breakfast cuti sekolah hari tu
sekarang ni produk RAMLY pun dah keluarkan daging 
untuk oblong burger
dagingnya ada rempah black pepper kalau x silap 
sebab bila dah masak tu memang terasa pedas sikit la
kurang sesuai untuk anak-anak kecil yang tak suka pedas
yang cerita kat sini bukan pasal rasa burgernya
tapi bentuk daging burgernya
kata-kata tulus ikhlas ni keluar dari Erfan
dia kata ni bukan oblong burger la mummy
tapi rectangular burger hihihi
sebab ni bukan oblong shape tapi rectangle
hehehe...
rasa dagingnya memang sedap la

2 comments:

  1. pandainya erfan... betul jugak tu kan.. haishhh.. budak2 zaman sekarang bijak2 belaka...

    ReplyDelete
  2. Oh baru tau ada daging beger oblong ni. Biasa bulat je kan. Ok boleh cari kt giant la gini.. Suka kalau daging tu rasa pedas2 sikit. Baru feel nak makan. Cam beger prosperity je kan. Hehehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, March 21, 2011

OBLONG atau RECTANGLE??

 Tak ingat bila
tapi yang pasti time breakfast cuti sekolah hari tu
sekarang ni produk RAMLY pun dah keluarkan daging 
untuk oblong burger
dagingnya ada rempah black pepper kalau x silap 
sebab bila dah masak tu memang terasa pedas sikit la
kurang sesuai untuk anak-anak kecil yang tak suka pedas
yang cerita kat sini bukan pasal rasa burgernya
tapi bentuk daging burgernya
kata-kata tulus ikhlas ni keluar dari Erfan
dia kata ni bukan oblong burger la mummy
tapi rectangular burger hihihi
sebab ni bukan oblong shape tapi rectangle
hehehe...
rasa dagingnya memang sedap la

2 comments:

  1. pandainya erfan... betul jugak tu kan.. haishhh.. budak2 zaman sekarang bijak2 belaka...

    ReplyDelete
  2. Oh baru tau ada daging beger oblong ni. Biasa bulat je kan. Ok boleh cari kt giant la gini.. Suka kalau daging tu rasa pedas2 sikit. Baru feel nak makan. Cam beger prosperity je kan. Hehehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015