Thursday, March 17, 2011

Sushi Girl??

Balik dari Melaka Wonderlanda hari tu 
kami singgah Jusco Ayer Keroh kejap
nak singgah lunch je pun
Ez dok sibuk nak nasi pataya daging merah 
kat food court Jusco tu memang terbaik la..
tapi lepas je daddy parking tengok-tengok
Erfan & Mia dah tido..
kesian pulak nak kejutkan jadinya mummy tapau je la 
+ beli sushi sekali sebab lama tak makan sushi

masa on the nak balik rumah tu Mia terjaga
nampak sushi terus nak makan..

tak sangka Mia pun layan sushi sekarang
tak habis kat situ saje..balik rumah sambung balik makan tu 
layan je la ye gambar Mia menikmati sushi ni
Ez kata Mia boleh jadi
SUSHI GIRL sebab suka makan sushi hehhehe



********THE SUSHI GIRL***********

2 comments:

  1. cedap nya..aunty nak cikit..

    ReplyDelete
  2. boreh sushi!tetiba teringat cite sumo lah...

    cayalah sushi girl!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, March 17, 2011

Sushi Girl??

Balik dari Melaka Wonderlanda hari tu 
kami singgah Jusco Ayer Keroh kejap
nak singgah lunch je pun
Ez dok sibuk nak nasi pataya daging merah 
kat food court Jusco tu memang terbaik la..
tapi lepas je daddy parking tengok-tengok
Erfan & Mia dah tido..
kesian pulak nak kejutkan jadinya mummy tapau je la 
+ beli sushi sekali sebab lama tak makan sushi

masa on the nak balik rumah tu Mia terjaga
nampak sushi terus nak makan..

tak sangka Mia pun layan sushi sekarang
tak habis kat situ saje..balik rumah sambung balik makan tu 
layan je la ye gambar Mia menikmati sushi ni
Ez kata Mia boleh jadi
SUSHI GIRL sebab suka makan sushi hehhehe



********THE SUSHI GIRL***********

2 comments:

  1. cedap nya..aunty nak cikit..

    ReplyDelete
  2. boreh sushi!tetiba teringat cite sumo lah...

    cayalah sushi girl!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015