Wednesday, April 6, 2011

T.U.T.U.P

  Akhir-akhir ni macam-macam masalah timbul
Saya pun tak boleh nak manage masa sebaik mungkin
puas dah dok mencari masa untuk nak update blog
tapi tak juga jumpe-jumpe..
Kesian blog ni dibiarkan bersawang
akhirnya saya terpaksa mengambil keputusan ini..
saya berhasrat untuk TUTUP buat seketika
bila keadaan kembali seperti sedia kala
saya akan buka kembali blog ni..
yang pasti saya akan merindui kalian semua
doakan keadaan back to normal ye
dan 
saya diberikan kesihatan yang sempurna
ada rezeki, panjang umur kita jumpa lagi..
JANGAN LUPAKAN SAYA YE TEMAN-TEMAN BLOGGER

5 comments:

  1. kenapa kak?jiwa kacau? apa pun harap kita semua akan sentiasa dikurniakan kebahagian dan diberi kekuatan utk menghadapi segala dugaan dengan kuat!

    happy2 ye kak.. :)

    ReplyDelete
  2. la hai kak...
    naper nak tutup...tak yah tutup ler kak...update bila kak emy ada masa jer....if takde masa, tak yah update pun tak pe.....

    apa2 pun..harap2 akak terpelihara dari segala kesusahan.....dan di berikan kekuatan untuk menghadapi setiap ujian yang mendatang

    ReplyDelete
  3. hi dear.. take ur time.. kami semua akan menunggu dgn sabar.. jaga diri baik2 emy. kami semua sayang u.. ingat tu..

    muah!

    ReplyDelete
  4. laaa..kenap ek.. sabar je lah.. hope to see u again.. INSYALLAH..

    ReplyDelete
  5. huhhuhuh i memahami... hehhe

    ok takpe kita main smsm lah nanti kalu windu2 yerk... heheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, April 6, 2011

T.U.T.U.P

  Akhir-akhir ni macam-macam masalah timbul
Saya pun tak boleh nak manage masa sebaik mungkin
puas dah dok mencari masa untuk nak update blog
tapi tak juga jumpe-jumpe..
Kesian blog ni dibiarkan bersawang
akhirnya saya terpaksa mengambil keputusan ini..
saya berhasrat untuk TUTUP buat seketika
bila keadaan kembali seperti sedia kala
saya akan buka kembali blog ni..
yang pasti saya akan merindui kalian semua
doakan keadaan back to normal ye
dan 
saya diberikan kesihatan yang sempurna
ada rezeki, panjang umur kita jumpa lagi..
JANGAN LUPAKAN SAYA YE TEMAN-TEMAN BLOGGER

5 comments:

  1. kenapa kak?jiwa kacau? apa pun harap kita semua akan sentiasa dikurniakan kebahagian dan diberi kekuatan utk menghadapi segala dugaan dengan kuat!

    happy2 ye kak.. :)

    ReplyDelete
  2. la hai kak...
    naper nak tutup...tak yah tutup ler kak...update bila kak emy ada masa jer....if takde masa, tak yah update pun tak pe.....

    apa2 pun..harap2 akak terpelihara dari segala kesusahan.....dan di berikan kekuatan untuk menghadapi setiap ujian yang mendatang

    ReplyDelete
  3. hi dear.. take ur time.. kami semua akan menunggu dgn sabar.. jaga diri baik2 emy. kami semua sayang u.. ingat tu..

    muah!

    ReplyDelete
  4. laaa..kenap ek.. sabar je lah.. hope to see u again.. INSYALLAH..

    ReplyDelete
  5. huhhuhuh i memahami... hehhe

    ok takpe kita main smsm lah nanti kalu windu2 yerk... heheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015