Monday, July 25, 2011

Erfan & BFF nye

Entry kali ni nak cerita pasal Erfan pulak
Sejak dia bersekolah dengan mummy ni
Erfan ada sorang kawan baik yang age sama dengan dia
Maybe sama-sama anak cikgu so balik sekolah spend time sesama
tu yang buat makin rapat kot.
Budak ni pun duduk setaman dengan kami je.
Kalau balik sekolah sama ada Erfan ikut dia balik atau dia ikut Erfan balik
Namanya NIK YUSSHAIRIN WAFIYAH,panggil Erin 
Baru-baru ni Erin ikut mama dia balik Kelantan(sebab berpantang kat sana)
so 2 bulan la budak berdua ni menanggung rindu hehehe
serius ni..budak-budak ni dok berbalas mms tau hihihi
meh nak tayang sikit gambar-gambar Erfan dengan Erin
Nampak tak keakraban mereka..hihihi
cikgu-cikgu kat sekolah tu pun tahu
Dimana ada Erfan sure ada Erin
kat bawah ni pulak gambar Erfan dengan baju
RED WARRIOR nye..
pemberian Erin la ni..hehehe
bila hang tuah bertukar jadi red warrior kan..
jangan marah ha :D



3 comments:

  1. amboiii erfannn.. bukan main lagi awek rambut keting.. pandai erfan cari.. aii emy nak dapat menantu orang pantai timur ker.. hahahaah joke jer...

    ReplyDelete
  2. AMBOI...AMBOI...sudah ade teman mesra gituuu auwwww!!.....sonok la erfan kak dah ade geng gitu.....kamcing lak tu....selalu jarang boy nak main ngan gurl...tapi erfan okey plak kan...mmg frenly die nie....

    btw, cantik umah akak...

    ReplyDelete
  3. silap2 jadi mak we mak we nanti ni..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, July 25, 2011

Erfan & BFF nye

Entry kali ni nak cerita pasal Erfan pulak
Sejak dia bersekolah dengan mummy ni
Erfan ada sorang kawan baik yang age sama dengan dia
Maybe sama-sama anak cikgu so balik sekolah spend time sesama
tu yang buat makin rapat kot.
Budak ni pun duduk setaman dengan kami je.
Kalau balik sekolah sama ada Erfan ikut dia balik atau dia ikut Erfan balik
Namanya NIK YUSSHAIRIN WAFIYAH,panggil Erin 
Baru-baru ni Erin ikut mama dia balik Kelantan(sebab berpantang kat sana)
so 2 bulan la budak berdua ni menanggung rindu hehehe
serius ni..budak-budak ni dok berbalas mms tau hihihi
meh nak tayang sikit gambar-gambar Erfan dengan Erin
Nampak tak keakraban mereka..hihihi
cikgu-cikgu kat sekolah tu pun tahu
Dimana ada Erfan sure ada Erin
kat bawah ni pulak gambar Erfan dengan baju
RED WARRIOR nye..
pemberian Erin la ni..hehehe
bila hang tuah bertukar jadi red warrior kan..
jangan marah ha :D



3 comments:

  1. amboiii erfannn.. bukan main lagi awek rambut keting.. pandai erfan cari.. aii emy nak dapat menantu orang pantai timur ker.. hahahaah joke jer...

    ReplyDelete
  2. AMBOI...AMBOI...sudah ade teman mesra gituuu auwwww!!.....sonok la erfan kak dah ade geng gitu.....kamcing lak tu....selalu jarang boy nak main ngan gurl...tapi erfan okey plak kan...mmg frenly die nie....

    btw, cantik umah akak...

    ReplyDelete
  3. silap2 jadi mak we mak we nanti ni..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015