Saturday, July 9, 2011

Setelah 4 Tahun~ALHAMDULILLAH~


Cerita dah agak basi
Tapi still nak coretkan kat sini
sebagai kenangan..
19 Jun 2011 akhirnya
segala penantian,penat lelah selama 4 tahun
berakhir juga..syukur..
saya akhirnya 
KONVO juga hehehe
memang plan tak mahu bawa anak-anak time konvokesyen
di PWTC tu
kesian nanti budak2 kena tunggu lama
duduk di luar dewan tu
a day before masa ambil jubah tu dah bawak mereka
balik Seremban kami dah bergambar anak beranak di Studio masa tu





4 comments:

  1. Tahniah Emy! seronok kan?..bila dah konvo....tak sabar pulak, wen lagi setahun. mintak2 semua ok.

    ReplyDelete
  2. tahniah kak emy!! berbaloi akhirnye usaha akak...tahniah kak...semoga terus maju jaya dlm kerjaya!~

    ReplyDelete
  3. Weem: thank you..insyallah your turn will come.. :-)
    Lieya: thank you dik..mudah-mudahan ye

    ReplyDelete
  4. begitulah.. usaha tangga kejayaan..ruzi tumpang gembira dgn kejayaan emy

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, July 9, 2011

Setelah 4 Tahun~ALHAMDULILLAH~


Cerita dah agak basi
Tapi still nak coretkan kat sini
sebagai kenangan..
19 Jun 2011 akhirnya
segala penantian,penat lelah selama 4 tahun
berakhir juga..syukur..
saya akhirnya 
KONVO juga hehehe
memang plan tak mahu bawa anak-anak time konvokesyen
di PWTC tu
kesian nanti budak2 kena tunggu lama
duduk di luar dewan tu
a day before masa ambil jubah tu dah bawak mereka
balik Seremban kami dah bergambar anak beranak di Studio masa tu





4 comments:

  1. Tahniah Emy! seronok kan?..bila dah konvo....tak sabar pulak, wen lagi setahun. mintak2 semua ok.

    ReplyDelete
  2. tahniah kak emy!! berbaloi akhirnye usaha akak...tahniah kak...semoga terus maju jaya dlm kerjaya!~

    ReplyDelete
  3. Weem: thank you..insyallah your turn will come.. :-)
    Lieya: thank you dik..mudah-mudahan ye

    ReplyDelete
  4. begitulah.. usaha tangga kejayaan..ruzi tumpang gembira dgn kejayaan emy

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015