Saturday, August 6, 2011

Erfan berpuasa

Alhamdulillah..
Akhirnya dapat juga Erfan berpuasa untuk pertama kalinya
Mula-mula tu saja je test dia, ajak berpuasa..
ingat kalau dia tak larat,half day pun jadi la untuk 1st time kan
Alhamdulillah..walaupun 1st time tapi Erfan dapat puasa penuh
sekadar merengek-rengek kecil menunggu jam 7.25 petang hiihihi
Kesian pulak tengok bila dia dah melepet menunggu waktu berbuka tu
apa-apa pun mummy proud of you Erfan..
MELENTUR BULUH BIAR DARI REBUNGNYA kan...
Mummy takde gambar Erfan berbuka for the 1st time
sebab dok sibuk melayankan dia berbuka sampai lupa..
Erfan buka tak cerewet..hanya dengan 2 gelas air soya,
sedikit nasi & buatkan susu
Terus dia hanyut dibuai mimpi-mimpi indah..kesian,maybe keletihan kot

1 comment:

  1. erfan puasa eh? good boy...half day pon xpe...ayu pon suruh afiq pose...hihihihi...alhamdulillah...dah 7 hari pose penuh...:) good luck erfan..:)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, August 6, 2011

Erfan berpuasa

Alhamdulillah..
Akhirnya dapat juga Erfan berpuasa untuk pertama kalinya
Mula-mula tu saja je test dia, ajak berpuasa..
ingat kalau dia tak larat,half day pun jadi la untuk 1st time kan
Alhamdulillah..walaupun 1st time tapi Erfan dapat puasa penuh
sekadar merengek-rengek kecil menunggu jam 7.25 petang hiihihi
Kesian pulak tengok bila dia dah melepet menunggu waktu berbuka tu
apa-apa pun mummy proud of you Erfan..
MELENTUR BULUH BIAR DARI REBUNGNYA kan...
Mummy takde gambar Erfan berbuka for the 1st time
sebab dok sibuk melayankan dia berbuka sampai lupa..
Erfan buka tak cerewet..hanya dengan 2 gelas air soya,
sedikit nasi & buatkan susu
Terus dia hanyut dibuai mimpi-mimpi indah..kesian,maybe keletihan kot

1 comment:

  1. erfan puasa eh? good boy...half day pon xpe...ayu pon suruh afiq pose...hihihihi...alhamdulillah...dah 7 hari pose penuh...:) good luck erfan..:)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015