Tuesday, November 8, 2011

KENAPA LAMA TAK UPDATE???

Kenapa saya lama tak update..
rindu membuak-buak sebenarnya nak update blog
walaupun cerita saya takde la kebabooom mana pun
tapi saya ada sebab tersendiri kenapa membiarkan
spider web kemain banyak kat blog saya ni

hihihi saya sebenarnya terlupa password untuk login 
ke blog kesayangan ni hahaha kalau ikutkan nak je create blog baru
tapi sayang banyak kenangan kat sini..
so usaha gigih nak cari juga password tu
dan akhirnya saya jumpe notebook 
dimana segala tok nenek password 
untuk segala benda saya catit  dalam tu
ALHAMDULILLAH...
kecuali password ATM itu memang tersemat elok dihatiku
kalau tak parah la kan..
ok sekarang saya akan kembali menulis dan akan mula mengunjugi kembali rakan-rakan ye
tunggukan kemunculan saya...
MISSED YOU GUYS A LOT!!!!

2 comments:

  1. uhuhuh susah jugak kan kalau terlupa password nie .. kalau akak jenuh tuu huhu

    ReplyDelete
  2. mak ai...smp lupa p/word ye? ;)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, November 8, 2011

KENAPA LAMA TAK UPDATE???

Kenapa saya lama tak update..
rindu membuak-buak sebenarnya nak update blog
walaupun cerita saya takde la kebabooom mana pun
tapi saya ada sebab tersendiri kenapa membiarkan
spider web kemain banyak kat blog saya ni

hihihi saya sebenarnya terlupa password untuk login 
ke blog kesayangan ni hahaha kalau ikutkan nak je create blog baru
tapi sayang banyak kenangan kat sini..
so usaha gigih nak cari juga password tu
dan akhirnya saya jumpe notebook 
dimana segala tok nenek password 
untuk segala benda saya catit  dalam tu
ALHAMDULILLAH...
kecuali password ATM itu memang tersemat elok dihatiku
kalau tak parah la kan..
ok sekarang saya akan kembali menulis dan akan mula mengunjugi kembali rakan-rakan ye
tunggukan kemunculan saya...
MISSED YOU GUYS A LOT!!!!

2 comments:

  1. uhuhuh susah jugak kan kalau terlupa password nie .. kalau akak jenuh tuu huhu

    ReplyDelete
  2. mak ai...smp lupa p/word ye? ;)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015