Tuesday, November 29, 2011

Terjebak lagi


Saya ter"shopping" lagi..
asyik terjebak je la...
Adoi!!Macam mana la nak elakkan ye
dah memang lumrah alam hihihi
tiap kali keluar balik sure ada je barang
yang dibeli..(masa beli rasa penting je barang tu)
Tapi yang pasti saya tak membazir(insyallah belum lagi setakat ni)
semua barang yang dibeli pasti ada kegunaannya
Ni cuti sekolah sementara belum ada berjalan ke mana-mana
dok sibuk shopping online pulak la..
"Ya Allah..kau sabarkan la hati suami ku"
mujur dia sangat-sangat memahami

2 comments:

  1. tershopping ye kaaaakkkk...byk le akak punye ter kekekeekek....takpe kak, tgh mega sale ni kak...time ni le nak balun soping...tapi kene berhemah juge kak ekekeekekek

    ReplyDelete
  2. kalau dah ter nakbuat camnerkan... tak per kalau rasa penting okler kot.. suamipun ok takepr....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, November 29, 2011

Terjebak lagi


Saya ter"shopping" lagi..
asyik terjebak je la...
Adoi!!Macam mana la nak elakkan ye
dah memang lumrah alam hihihi
tiap kali keluar balik sure ada je barang
yang dibeli..(masa beli rasa penting je barang tu)
Tapi yang pasti saya tak membazir(insyallah belum lagi setakat ni)
semua barang yang dibeli pasti ada kegunaannya
Ni cuti sekolah sementara belum ada berjalan ke mana-mana
dok sibuk shopping online pulak la..
"Ya Allah..kau sabarkan la hati suami ku"
mujur dia sangat-sangat memahami

2 comments:

  1. tershopping ye kaaaakkkk...byk le akak punye ter kekekeekek....takpe kak, tgh mega sale ni kak...time ni le nak balun soping...tapi kene berhemah juge kak ekekeekekek

    ReplyDelete
  2. kalau dah ter nakbuat camnerkan... tak per kalau rasa penting okler kot.. suamipun ok takepr....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015