Sunday, November 13, 2011

When Mia turns 3

Semuanya back dated entry 
 
Ni cerita pasal Birthday Mia on 28th Oct
hari tu..mummy memang takde plan nak buat
birthday party untuk Mia
just order cake untuk Mia makan 
bersama kawan-kawan di TADIKA MANJA BONDA
+ mummy prepared simple goodies untuk kawan-kawan Mia juga
  Ini cake yang Mia bawa ke sekolah
3 kg tak tau la cukup ke tidak masa tu
mummy lupa nak tanya
Ni pulak birthday tag untuk letak pada goody bags tu semua
Petang tu atuk dan nanny datang bawak cake untuk Mia
sama pulak colour dan shape cake tu macam yang mummy tempah
kami bawak birthday girl pegi makan-makan
Ni our menu
Thai's fried rice with tomyam

 Erfan dan Mia share this macaroni cheese
Ni Ez punye..fish and chips..
 Birthday girl yang happy
kawan sebelah tu minum terhenti-henti..
not forget to mention
Mia dapat birthday gift dari aunty RUZI
Thanks Ruzi

Birthday gift dari mummy apa ye???
owh sampai sekarang mummy masih mencari
I'm looking for another luggage bag for my little princess
hari tu ada nampak di Jusco Melaka
brand Dora size 20 inc
tapi cik Mia tak berkenan dengan colour Dora pulak masa tu
dia nak Barbie..so daddy kata nanti kita pegi cari kat Barbie Midvalley
sebab pernah ternampak kat situ hari tu..
banyak sikit design nye
cuma baru-baru ni ada terjumpa dia FB luggage bag Barbie ni
tapi takut kualiti nya tak sama macam di kedai..
Mia sure suka kalau dapat luggage bag ni
sebab sebelum ni dia tengok abang-abang dia je 
yang tarik luggage bag masing-masing kan

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, November 13, 2011

When Mia turns 3

Semuanya back dated entry 
 
Ni cerita pasal Birthday Mia on 28th Oct
hari tu..mummy memang takde plan nak buat
birthday party untuk Mia
just order cake untuk Mia makan 
bersama kawan-kawan di TADIKA MANJA BONDA
+ mummy prepared simple goodies untuk kawan-kawan Mia juga
  Ini cake yang Mia bawa ke sekolah
3 kg tak tau la cukup ke tidak masa tu
mummy lupa nak tanya
Ni pulak birthday tag untuk letak pada goody bags tu semua
Petang tu atuk dan nanny datang bawak cake untuk Mia
sama pulak colour dan shape cake tu macam yang mummy tempah
kami bawak birthday girl pegi makan-makan
Ni our menu
Thai's fried rice with tomyam

 Erfan dan Mia share this macaroni cheese
Ni Ez punye..fish and chips..
 Birthday girl yang happy
kawan sebelah tu minum terhenti-henti..
not forget to mention
Mia dapat birthday gift dari aunty RUZI
Thanks Ruzi

Birthday gift dari mummy apa ye???
owh sampai sekarang mummy masih mencari
I'm looking for another luggage bag for my little princess
hari tu ada nampak di Jusco Melaka
brand Dora size 20 inc
tapi cik Mia tak berkenan dengan colour Dora pulak masa tu
dia nak Barbie..so daddy kata nanti kita pegi cari kat Barbie Midvalley
sebab pernah ternampak kat situ hari tu..
banyak sikit design nye
cuma baru-baru ni ada terjumpa dia FB luggage bag Barbie ni
tapi takut kualiti nya tak sama macam di kedai..
Mia sure suka kalau dapat luggage bag ni
sebab sebelum ni dia tengok abang-abang dia je 
yang tarik luggage bag masing-masing kan

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015