Friday, December 23, 2011

Langkawi Day 3 *Last day..

Ok ni kira entry last pasal Langkawi..
Hari ketiga..sebelum check out
Lepas breakfast tu bagi budak-budak kecik ni
mandi kat swimming pool puas-puas dulu


then dalam pukul 10 kami check out
sebelum ke jeti singgah kat Dataran Helang

saja nak bergambar..first time stop sini
sebelum-sebelum ni tak teragak pun nak singgah
malas la panas-panas nak stop kat situ
tapi kali ni terpaksa sebab anak-anak sibuk
nak tengok eagle palsu tu kan..
sampai Kuala Perlis kami round bandar Kangar
nak tunjuk kat suami dan anak-anak sekolah lama
mummy dia ni..rumah sewa masa kitaorg duduk Kangar
lepas lunch kami gerak ke Padang Besar

teruk kena paw dengan dua budak kecik ni kat sini
gerak balik dalam pukul 6
Pengsan...jauh lagi perjalanan tu..huhuhu

hijau saujana mata memandang
masa ni dalam perjalanan balik ikut highway baru
lalu ikut Ladang Tebu Cuping
kami selamat sampai Seremban pukul 4 pagi keesokkan hari ni
Alhamdulillah...

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, December 23, 2011

Langkawi Day 3 *Last day..

Ok ni kira entry last pasal Langkawi..
Hari ketiga..sebelum check out
Lepas breakfast tu bagi budak-budak kecik ni
mandi kat swimming pool puas-puas dulu


then dalam pukul 10 kami check out
sebelum ke jeti singgah kat Dataran Helang

saja nak bergambar..first time stop sini
sebelum-sebelum ni tak teragak pun nak singgah
malas la panas-panas nak stop kat situ
tapi kali ni terpaksa sebab anak-anak sibuk
nak tengok eagle palsu tu kan..
sampai Kuala Perlis kami round bandar Kangar
nak tunjuk kat suami dan anak-anak sekolah lama
mummy dia ni..rumah sewa masa kitaorg duduk Kangar
lepas lunch kami gerak ke Padang Besar

teruk kena paw dengan dua budak kecik ni kat sini
gerak balik dalam pukul 6
Pengsan...jauh lagi perjalanan tu..huhuhu

hijau saujana mata memandang
masa ni dalam perjalanan balik ikut highway baru
lalu ikut Ladang Tebu Cuping
kami selamat sampai Seremban pukul 4 pagi keesokkan hari ni
Alhamdulillah...

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015