Thursday, December 8, 2011

Ombak Rindu

Saya dah kebah sikit demam OMBAK RINDU
sebab dah berjaya pujuk
my DARLING HUBBY untuk temankan tengok
aktor pujaan hihihi
sebabnya tak dirancang pun
Plan asal kami nak pegi Mcd je
nak makan prosperity burger


wallla....memang terbaik la kan..
tengah makan tu dok ayat ke daddy
Kalau kita pegi tengok OMBAK RINDU nak tak
ala susah nanti Erfan dengan Mia
nanti diaorang boring la..itu la ini la
masih x mengalah,try lagi
dah akhirnya daddy yang mengalah
Saya memang dah prepare siap-siap
bekalan susu untuk Erfan dan Mia
mujur ada rezeki kami nak dapat tiket.
Masa kami sampai tu seat kebanyakkannya dah penuh
tapi still dapat seat yang best lagi la
Cerita tu memang best..tak rugi menontonnya
buat lagi best bila dua budak kecik tu sangat sporting
duduk diam dari mula sampai habis
cuma Mia je masa awal-awal Aaron keluar dia kecoh sikit
dia dok sibuk nak cakap(bisik2 tapi suara kuat melantang)
Ehh!!Itu Malik kan? Malik KL Gangster!Adoi sabar je la dengan Mia ni
Overall memang terbaik la cerita ni
semua pelakon memainkan peranan hebat masing-masing
Kalau ada yang tanya nak bagi berapa bintang??
Serius!!Saya akan jawab..
SEBANYAK BINTANG DILANGIT
huhuaahaha
Saya dok tunggu-tunggu juga part-part yang sedih
bagai dikata tu kan... hehehe
Paling touching bila hero pujaan menitiskan air mata
bak kata Ciklinn bila Maya Karin nangis boleh tahan lagi
bila bab Aaron Aziz nangis jam tu juga air mata mengalir sama
wakakakaka!!!!Mujur panggung tu gelap
ok la..kita tunggu DVD Ombak Rindu keluar la nanti
rembat satu buat koleksi..
*Ez kat Seremban balik rumah atuk & nanny.
Jadi dia tak join kami tengok wayang petang tu*

1 comment:

  1. ni yang aku jeless ni..

    pstt
    jom join contest senang kat blog erin:

    http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html

    yang lain pon jom join

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, December 8, 2011

Ombak Rindu

Saya dah kebah sikit demam OMBAK RINDU
sebab dah berjaya pujuk
my DARLING HUBBY untuk temankan tengok
aktor pujaan hihihi
sebabnya tak dirancang pun
Plan asal kami nak pegi Mcd je
nak makan prosperity burger


wallla....memang terbaik la kan..
tengah makan tu dok ayat ke daddy
Kalau kita pegi tengok OMBAK RINDU nak tak
ala susah nanti Erfan dengan Mia
nanti diaorang boring la..itu la ini la
masih x mengalah,try lagi
dah akhirnya daddy yang mengalah
Saya memang dah prepare siap-siap
bekalan susu untuk Erfan dan Mia
mujur ada rezeki kami nak dapat tiket.
Masa kami sampai tu seat kebanyakkannya dah penuh
tapi still dapat seat yang best lagi la
Cerita tu memang best..tak rugi menontonnya
buat lagi best bila dua budak kecik tu sangat sporting
duduk diam dari mula sampai habis
cuma Mia je masa awal-awal Aaron keluar dia kecoh sikit
dia dok sibuk nak cakap(bisik2 tapi suara kuat melantang)
Ehh!!Itu Malik kan? Malik KL Gangster!Adoi sabar je la dengan Mia ni
Overall memang terbaik la cerita ni
semua pelakon memainkan peranan hebat masing-masing
Kalau ada yang tanya nak bagi berapa bintang??
Serius!!Saya akan jawab..
SEBANYAK BINTANG DILANGIT
huhuaahaha
Saya dok tunggu-tunggu juga part-part yang sedih
bagai dikata tu kan... hehehe
Paling touching bila hero pujaan menitiskan air mata
bak kata Ciklinn bila Maya Karin nangis boleh tahan lagi
bila bab Aaron Aziz nangis jam tu juga air mata mengalir sama
wakakakaka!!!!Mujur panggung tu gelap
ok la..kita tunggu DVD Ombak Rindu keluar la nanti
rembat satu buat koleksi..
*Ez kat Seremban balik rumah atuk & nanny.
Jadi dia tak join kami tengok wayang petang tu*

1 comment:

  1. ni yang aku jeless ni..

    pstt
    jom join contest senang kat blog erin:

    http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html

    yang lain pon jom join

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015