Sunday, December 25, 2011

Splashing time @ Sunway Lagoon Theme Park

Kami ke SUNWAY LAGOON THEME PARK minggu lepas
wah lama betul tak ke sini
orang memang ramai la (ye la cuti sekolah kan)
walaupun kami sampai awal,tapi tetap beratur panjang
Sebelum mandi kita round dulu kat wildlife park
dah puas pusing-pusing tengok haiwan baru tukar baju



  
 SPLASHING time..mula-mula tu spent time
kat kidies area dgn water of Africa tu




sebab kat Surf Beach tu ada private event
dalam pukul 12 baru kami ke Surf Beach area

Selesai mandi-manda bawak budak2 ni
ke Amusement park
kami just naik ride yang safe untuk budak-budak ni
memang masa beli tiket pun dah plan tak nak ke
extreme & scream park tu
Naik jambatan gantung..
Wagon wheels

Mummy terpaksa naik benda alah ni 2 kali
sebab Erfan nak naik dengan mummy juga
tak nak dengan daddy..mujur la ride ni
slow and steady hihihi
Horse carousel ni benda wajib naik
sebab safe kan hihihi
Daddy try Tom hawk dengan Ez
turun Ez pucat lesi..
teringin nak try
GRAND CANYON RIVER RAPIDS
tapi rasa x selamat pulak dengan
dua budak kecik ni ha..
last ride Mia ajak daddy naik
Butch Cassidy trail ni
Ez naik juga,duduk sorang
laju kemain..puas la daddy peluk
anak dara dia sorang tu takut terpelanting

 Ada rezeki lain kali kita datang lagi..
***************************************************

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, December 25, 2011

Splashing time @ Sunway Lagoon Theme Park

Kami ke SUNWAY LAGOON THEME PARK minggu lepas
wah lama betul tak ke sini
orang memang ramai la (ye la cuti sekolah kan)
walaupun kami sampai awal,tapi tetap beratur panjang
Sebelum mandi kita round dulu kat wildlife park
dah puas pusing-pusing tengok haiwan baru tukar baju



  
 SPLASHING time..mula-mula tu spent time
kat kidies area dgn water of Africa tu




sebab kat Surf Beach tu ada private event
dalam pukul 12 baru kami ke Surf Beach area

Selesai mandi-manda bawak budak2 ni
ke Amusement park
kami just naik ride yang safe untuk budak-budak ni
memang masa beli tiket pun dah plan tak nak ke
extreme & scream park tu
Naik jambatan gantung..
Wagon wheels

Mummy terpaksa naik benda alah ni 2 kali
sebab Erfan nak naik dengan mummy juga
tak nak dengan daddy..mujur la ride ni
slow and steady hihihi
Horse carousel ni benda wajib naik
sebab safe kan hihihi
Daddy try Tom hawk dengan Ez
turun Ez pucat lesi..
teringin nak try
GRAND CANYON RIVER RAPIDS
tapi rasa x selamat pulak dengan
dua budak kecik ni ha..
last ride Mia ajak daddy naik
Butch Cassidy trail ni
Ez naik juga,duduk sorang
laju kemain..puas la daddy peluk
anak dara dia sorang tu takut terpelanting

 Ada rezeki lain kali kita datang lagi..
***************************************************

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015