Wednesday, April 6, 2011

T.U.T.U.P

  Akhir-akhir ni macam-macam masalah timbul
Saya pun tak boleh nak manage masa sebaik mungkin
puas dah dok mencari masa untuk nak update blog
tapi tak juga jumpe-jumpe..
Kesian blog ni dibiarkan bersawang
akhirnya saya terpaksa mengambil keputusan ini..
saya berhasrat untuk TUTUP buat seketika
bila keadaan kembali seperti sedia kala
saya akan buka kembali blog ni..
yang pasti saya akan merindui kalian semua
doakan keadaan back to normal ye
dan 
saya diberikan kesihatan yang sempurna
ada rezeki, panjang umur kita jumpa lagi..
JANGAN LUPAKAN SAYA YE TEMAN-TEMAN BLOGGER

Wednesday, April 6, 2011

T.U.T.U.P

  Akhir-akhir ni macam-macam masalah timbul
Saya pun tak boleh nak manage masa sebaik mungkin
puas dah dok mencari masa untuk nak update blog
tapi tak juga jumpe-jumpe..
Kesian blog ni dibiarkan bersawang
akhirnya saya terpaksa mengambil keputusan ini..
saya berhasrat untuk TUTUP buat seketika
bila keadaan kembali seperti sedia kala
saya akan buka kembali blog ni..
yang pasti saya akan merindui kalian semua
doakan keadaan back to normal ye
dan 
saya diberikan kesihatan yang sempurna
ada rezeki, panjang umur kita jumpa lagi..
JANGAN LUPAKAN SAYA YE TEMAN-TEMAN BLOGGER
Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015