Thursday, June 16, 2011

Zoo & Buggy ride

 Cuti sekolah dua minggu tapi tak rasa macam cuti pun
Mana taknye,mula aje cuti dah mula aktiviti camping UNIT BERUNIFORM
selesai camping, minggu pertama cuti tu dah sibuk dengan kelas tambahan untuk murid-murid Thn6
dok la berulang ke sekolah jugak kan, masuk minggu kedua daddy pulak sibuk dengan kelas tambahan kat sekolah dia
adoi!!Memang tak rasa macam cuti betul la kali ni
hujung-hujung cuti tu kami ambik kesempatan bawak anak-anak pegi ZOO Melaka
Pegi awal pagi sebab nak elakkan cuaca panas & tak mahu bersesak-sesak dengan orang ramai(ye for sure ramai nama pun cuti sekolah kan)

  
Mujur ada spare mosquito repellent ni
Anak-anak dok tergaru-garu gigit dek nyamuk kat dalam tu

 Tengok la muka MIA yang frust tu..most of her favourite animals are hiding

 Muka sedih je..takpe next time kita pegi lagi ye sayang..
**************************~****************************** 
NEXT ENTRY..nak cerita experience buggy ride kat Taman Botani pulak

Wednesday, June 8, 2011

Kembali bersiaran

Saya kembali bersiaran
Setelah lama "menghilangkan diri"
Alhamdulillah, saya dah sihat & semuanya kembali normal
dan kini saya kembali
Rindu nak jenguk blog kawan-kawan
Banyak cerita nak kongsi
Nanti saya 'kayuh' pelan-pelan ye
apa-apa pun nak bagi tau
I'm BACK for GOOD hehehe

Thursday, June 16, 2011

Zoo & Buggy ride

 Cuti sekolah dua minggu tapi tak rasa macam cuti pun
Mana taknye,mula aje cuti dah mula aktiviti camping UNIT BERUNIFORM
selesai camping, minggu pertama cuti tu dah sibuk dengan kelas tambahan untuk murid-murid Thn6
dok la berulang ke sekolah jugak kan, masuk minggu kedua daddy pulak sibuk dengan kelas tambahan kat sekolah dia
adoi!!Memang tak rasa macam cuti betul la kali ni
hujung-hujung cuti tu kami ambik kesempatan bawak anak-anak pegi ZOO Melaka
Pegi awal pagi sebab nak elakkan cuaca panas & tak mahu bersesak-sesak dengan orang ramai(ye for sure ramai nama pun cuti sekolah kan)

  
Mujur ada spare mosquito repellent ni
Anak-anak dok tergaru-garu gigit dek nyamuk kat dalam tu

 Tengok la muka MIA yang frust tu..most of her favourite animals are hiding

 Muka sedih je..takpe next time kita pegi lagi ye sayang..
**************************~****************************** 
NEXT ENTRY..nak cerita experience buggy ride kat Taman Botani pulak

Wednesday, June 8, 2011

Kembali bersiaran

Saya kembali bersiaran
Setelah lama "menghilangkan diri"
Alhamdulillah, saya dah sihat & semuanya kembali normal
dan kini saya kembali
Rindu nak jenguk blog kawan-kawan
Banyak cerita nak kongsi
Nanti saya 'kayuh' pelan-pelan ye
apa-apa pun nak bagi tau
I'm BACK for GOOD hehehe
Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015