Monday, July 25, 2011

Erfan & BFF nye

Entry kali ni nak cerita pasal Erfan pulak
Sejak dia bersekolah dengan mummy ni
Erfan ada sorang kawan baik yang age sama dengan dia
Maybe sama-sama anak cikgu so balik sekolah spend time sesama
tu yang buat makin rapat kot.
Budak ni pun duduk setaman dengan kami je.
Kalau balik sekolah sama ada Erfan ikut dia balik atau dia ikut Erfan balik
Namanya NIK YUSSHAIRIN WAFIYAH,panggil Erin 
Baru-baru ni Erin ikut mama dia balik Kelantan(sebab berpantang kat sana)
so 2 bulan la budak berdua ni menanggung rindu hehehe
serius ni..budak-budak ni dok berbalas mms tau hihihi
meh nak tayang sikit gambar-gambar Erfan dengan Erin
Nampak tak keakraban mereka..hihihi
cikgu-cikgu kat sekolah tu pun tahu
Dimana ada Erfan sure ada Erin
kat bawah ni pulak gambar Erfan dengan baju
RED WARRIOR nye..
pemberian Erin la ni..hehehe
bila hang tuah bertukar jadi red warrior kan..
jangan marah ha :D



Sunday, July 24, 2011

Majlis Penyerahan Cek

Baru-baru ni telah berlansung satu Majlis Penyerahan Cek/sumbangan dari Datuk Seri Dr. Zahid bin Hamidi, Menteri Pertahanan Malaysia yang telah disampaikan oleh Datin Seri Hamidah binti Khamis(isteri beliau) di Bilik Mesyuarat SKSL. Turut hadir sama ialah Mejar Jeneral Dato Razali bin Hj Ahmad Panglima 3 Division, Kem Terendak Sungai Udang, Melaka. Majlis serba ringkas itu telah berjalan lancar..alhamdulillah. Buat masa kini kerja-kerja menaik taraf Dewan Sekolah sedang giat dijalankan..



Saturday, July 9, 2011

Setelah 4 Tahun~ALHAMDULILLAH~


Cerita dah agak basi
Tapi still nak coretkan kat sini
sebagai kenangan..
19 Jun 2011 akhirnya
segala penantian,penat lelah selama 4 tahun
berakhir juga..syukur..
saya akhirnya 
KONVO juga hehehe
memang plan tak mahu bawa anak-anak time konvokesyen
di PWTC tu
kesian nanti budak2 kena tunggu lama
duduk di luar dewan tu
a day before masa ambil jubah tu dah bawak mereka
balik Seremban kami dah bergambar anak beranak di Studio masa tu





Monday, July 25, 2011

Erfan & BFF nye

Entry kali ni nak cerita pasal Erfan pulak
Sejak dia bersekolah dengan mummy ni
Erfan ada sorang kawan baik yang age sama dengan dia
Maybe sama-sama anak cikgu so balik sekolah spend time sesama
tu yang buat makin rapat kot.
Budak ni pun duduk setaman dengan kami je.
Kalau balik sekolah sama ada Erfan ikut dia balik atau dia ikut Erfan balik
Namanya NIK YUSSHAIRIN WAFIYAH,panggil Erin 
Baru-baru ni Erin ikut mama dia balik Kelantan(sebab berpantang kat sana)
so 2 bulan la budak berdua ni menanggung rindu hehehe
serius ni..budak-budak ni dok berbalas mms tau hihihi
meh nak tayang sikit gambar-gambar Erfan dengan Erin
Nampak tak keakraban mereka..hihihi
cikgu-cikgu kat sekolah tu pun tahu
Dimana ada Erfan sure ada Erin
kat bawah ni pulak gambar Erfan dengan baju
RED WARRIOR nye..
pemberian Erin la ni..hehehe
bila hang tuah bertukar jadi red warrior kan..
jangan marah ha :D



Sunday, July 24, 2011

Majlis Penyerahan Cek

Baru-baru ni telah berlansung satu Majlis Penyerahan Cek/sumbangan dari Datuk Seri Dr. Zahid bin Hamidi, Menteri Pertahanan Malaysia yang telah disampaikan oleh Datin Seri Hamidah binti Khamis(isteri beliau) di Bilik Mesyuarat SKSL. Turut hadir sama ialah Mejar Jeneral Dato Razali bin Hj Ahmad Panglima 3 Division, Kem Terendak Sungai Udang, Melaka. Majlis serba ringkas itu telah berjalan lancar..alhamdulillah. Buat masa kini kerja-kerja menaik taraf Dewan Sekolah sedang giat dijalankan..



Saturday, July 9, 2011

Setelah 4 Tahun~ALHAMDULILLAH~


Cerita dah agak basi
Tapi still nak coretkan kat sini
sebagai kenangan..
19 Jun 2011 akhirnya
segala penantian,penat lelah selama 4 tahun
berakhir juga..syukur..
saya akhirnya 
KONVO juga hehehe
memang plan tak mahu bawa anak-anak time konvokesyen
di PWTC tu
kesian nanti budak2 kena tunggu lama
duduk di luar dewan tu
a day before masa ambil jubah tu dah bawak mereka
balik Seremban kami dah bergambar anak beranak di Studio masa tu





Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015