Saturday, January 28, 2012

Nikon J1

Dah jatuh hati pulak dengan Nikon J1 ni
sangat comel..banyak warna yang menarik
Kalau dapat beli yang colour pink ni
sure lagi cute..tapi macam pentingkan diri sendiri pulak
Dah la pocket camera yang olympus tu pun
ikut pilihan hati sang isteri ni kan..
hihihi asyik ikut favourite colour kita je kan
ok..automatically bertambah lagi WISHLIST untuk 2012
yeahhhh!!! Jom menabung untuk J1 juga

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, January 28, 2012

Nikon J1

Dah jatuh hati pulak dengan Nikon J1 ni
sangat comel..banyak warna yang menarik
Kalau dapat beli yang colour pink ni
sure lagi cute..tapi macam pentingkan diri sendiri pulak
Dah la pocket camera yang olympus tu pun
ikut pilihan hati sang isteri ni kan..
hihihi asyik ikut favourite colour kita je kan
ok..automatically bertambah lagi WISHLIST untuk 2012
yeahhhh!!! Jom menabung untuk J1 juga

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015