Tuesday, February 7, 2012

Cuti 3 hari

Kami dah kembali bersekolah
Sure ada yang masih bercuti lagikan hari ni..
isk..isk..jealous nie hihihi
Cuti hujung minggu yang agak panjang
memang tak kemana pun
sebab Ez ada kem bola sepak anjuran FAM
so kami just jalan dekat-dekat sini saje
Duduk rumah dapat siapkan keje-keje yg ada
selain pada tu dapatla asapkan dapur juga
yela hari sekolah ada kalanya dapur tu tak berasap pun
makanya cuti 3 hari ni kita qada 
hihihi jom intai apa menunya..semula la ye
 Nasi lemak ni untuk breakfast..merangkap lunch jugak 
Mee kari..
 Caramel..*termanis sikit ;p *almaklum,1st time cuba ni
Segan dengan teman-teman blogger yang lebih expert
masak memasak ni..
saya masak lepas untuk tekak sendiri & keluarga saje
**************************************************************
"In order to succeed, you must first be willing to fail"

2 comments:

  1. kat selangor cuti lagi. Thaipusam..

    ReplyDelete
  2. bestnya makanan, hihi.. hai, sy erma. jemput lawat blog sy @ http://ermayantizakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, February 7, 2012

Cuti 3 hari

Kami dah kembali bersekolah
Sure ada yang masih bercuti lagikan hari ni..
isk..isk..jealous nie hihihi
Cuti hujung minggu yang agak panjang
memang tak kemana pun
sebab Ez ada kem bola sepak anjuran FAM
so kami just jalan dekat-dekat sini saje
Duduk rumah dapat siapkan keje-keje yg ada
selain pada tu dapatla asapkan dapur juga
yela hari sekolah ada kalanya dapur tu tak berasap pun
makanya cuti 3 hari ni kita qada 
hihihi jom intai apa menunya..semula la ye
 Nasi lemak ni untuk breakfast..merangkap lunch jugak 
Mee kari..
 Caramel..*termanis sikit ;p *almaklum,1st time cuba ni
Segan dengan teman-teman blogger yang lebih expert
masak memasak ni..
saya masak lepas untuk tekak sendiri & keluarga saje
**************************************************************
"In order to succeed, you must first be willing to fail"

2 comments:

  1. kat selangor cuti lagi. Thaipusam..

    ReplyDelete
  2. bestnya makanan, hihi.. hai, sy erma. jemput lawat blog sy @ http://ermayantizakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015