Monday, February 20, 2012

Sampai bila ni??

Stress sungguh tau
umpama menanti buah yang tak gugur
Bila call SPP staff diaorang pun tak dapat bagi reason 
Kenapa la ambik masa begitu lama untuk panggil interview
untuk naik gred ni?
Apa masalah sebenarnya??
Ya Allah sabar je la..
Ada kawan-kawan yang dah pegi interview pun
masih tergantung status mereka
belum ada hitam putih
ish..ish..sadiss sungguh la..
Berhempas pulas nak dapatkan degree 
(mencabar tu bekerja sambil belajar)
tapi penghujungnya cerita yang kurang enak
saya berharap sangat ada
penjelasan dari pihak yang bertanggungjawab...

1 comment:

  1. HMmmm...penantian satu penyeksaan...

    insyaallah, moga ade rezeki akak....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, February 20, 2012

Sampai bila ni??

Stress sungguh tau
umpama menanti buah yang tak gugur
Bila call SPP staff diaorang pun tak dapat bagi reason 
Kenapa la ambik masa begitu lama untuk panggil interview
untuk naik gred ni?
Apa masalah sebenarnya??
Ya Allah sabar je la..
Ada kawan-kawan yang dah pegi interview pun
masih tergantung status mereka
belum ada hitam putih
ish..ish..sadiss sungguh la..
Berhempas pulas nak dapatkan degree 
(mencabar tu bekerja sambil belajar)
tapi penghujungnya cerita yang kurang enak
saya berharap sangat ada
penjelasan dari pihak yang bertanggungjawab...

1 comment:

  1. HMmmm...penantian satu penyeksaan...

    insyaallah, moga ade rezeki akak....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015