Tuesday, February 14, 2012

Terbaeeeek!!!

*credit to Google untuk poster ni*
Lawak ke Der..
memang terbaik..
kami berkesempatan nak tengok weekend baru ni
Alhamdulillah..berbaloi dengan harga tiket yang dibayar.
Thanks kat Yong atas segala info
Kami tak tunggu pun untuk bergambar dengan artis
sebab Erfan masa tu dah nak tido.
Lagi pun nak balik Melaka semula malam tu juga
Yang pasti kalau ada rezeki kami nak ke IB lagi lepas ni
nak tengok Cuci the musical pulak..
On the way back singgah tapau food 
sebab 2 budak yang belum tido ni kelaparan
Sorang dah tertido dalam kereta..2 orang ni je masih bertenaga
Siap boleh request nak milo ais tabur lagi dah malam-malam tu
 Alhamdulillah kami sampai rumah dalam pukul 1.00 pagi..
HOME SWEET HOME at last
******************************************************************
*Teaching should be full of ideas instead of stuffed with facts*



No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, February 14, 2012

Terbaeeeek!!!

*credit to Google untuk poster ni*
Lawak ke Der..
memang terbaik..
kami berkesempatan nak tengok weekend baru ni
Alhamdulillah..berbaloi dengan harga tiket yang dibayar.
Thanks kat Yong atas segala info
Kami tak tunggu pun untuk bergambar dengan artis
sebab Erfan masa tu dah nak tido.
Lagi pun nak balik Melaka semula malam tu juga
Yang pasti kalau ada rezeki kami nak ke IB lagi lepas ni
nak tengok Cuci the musical pulak..
On the way back singgah tapau food 
sebab 2 budak yang belum tido ni kelaparan
Sorang dah tertido dalam kereta..2 orang ni je masih bertenaga
Siap boleh request nak milo ais tabur lagi dah malam-malam tu
 Alhamdulillah kami sampai rumah dalam pukul 1.00 pagi..
HOME SWEET HOME at last
******************************************************************
*Teaching should be full of ideas instead of stuffed with facts*



No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015