Tuesday, March 13, 2012

Pengisian cuti sekolah


Cuti sekolah seminggu
Nak buat apa??
Adeh!! Memang time cuti macam ni 
tak merasa nak jalan jauh-jauh
sebab penuh dengan kelas tambahan
Takpe la pengorbanan tu semua
yang penting dapat lepak-lepak kat rumah
dengan keluarga kan..
Ahad baru ni dah pergi melabur kat FNJ Bangi
Sementara tunggu no giliran kami
Cheh!!Mengisi masa lapang la katakan
Pegi dengan BFF dari pagi
balik semula ke rumah around 1 ptg
Tak bestnya colour yang dicari xde
tapi takde la balik dengan tangan kosong
Siap buat 2nd round shopping tak tahan tu
Hasil tuaian kali ni..

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, March 13, 2012

Pengisian cuti sekolah


Cuti sekolah seminggu
Nak buat apa??
Adeh!! Memang time cuti macam ni 
tak merasa nak jalan jauh-jauh
sebab penuh dengan kelas tambahan
Takpe la pengorbanan tu semua
yang penting dapat lepak-lepak kat rumah
dengan keluarga kan..
Ahad baru ni dah pergi melabur kat FNJ Bangi
Sementara tunggu no giliran kami
Cheh!!Mengisi masa lapang la katakan
Pegi dengan BFF dari pagi
balik semula ke rumah around 1 ptg
Tak bestnya colour yang dicari xde
tapi takde la balik dengan tangan kosong
Siap buat 2nd round shopping tak tahan tu
Hasil tuaian kali ni..

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015