Monday, April 16, 2012

Sukaneka Tahunan Tadika Manja Bonda

Sabtu lepas ada sukaneka tahunan
Tadika Manja Bonda,tadika Mia la tu.
Ok awal pagi lagi dah siap-siap budak kecik tu.Excited sangat dia. Masa dari dalam kereta lagi dia dah siap pesan,mummy dan daddy nanti tepuk tangan tau bila Mia lari.hehehehe
Mia masuk acara lari, dapat no 4 je.xpe la,yang penting dia happy.Dia memang sporting sangat hari tu. Xde nangis-nangis macam the previous years. Nampak dia dah besar pulak bila dia pandai bawak diri dengan kwn2 dia..ok jom layan serba sedikit gambar Mia yang mummy tepek kat sini.Yang lain masih dalam camera. ツ
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, April 16, 2012

Sukaneka Tahunan Tadika Manja Bonda

Sabtu lepas ada sukaneka tahunan
Tadika Manja Bonda,tadika Mia la tu.
Ok awal pagi lagi dah siap-siap budak kecik tu.Excited sangat dia. Masa dari dalam kereta lagi dia dah siap pesan,mummy dan daddy nanti tepuk tangan tau bila Mia lari.hehehehe
Mia masuk acara lari, dapat no 4 je.xpe la,yang penting dia happy.Dia memang sporting sangat hari tu. Xde nangis-nangis macam the previous years. Nampak dia dah besar pulak bila dia pandai bawak diri dengan kwn2 dia..ok jom layan serba sedikit gambar Mia yang mummy tepek kat sini.Yang lain masih dalam camera. ツ
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015