Saturday, May 26, 2012

Corat coret SAMBUTAN HARI GURU 2012

Biar pun lambat tapi tetap nak tepek cerita Sambutan Hari Guru 2012 sebagai bacaan dan kenangan untuk diri sendiri. Seperti tahun-tahun sebelum ni,pagi tu ada perhimpunan macam biasa. Ada ucapan kemudian baca perutusan, bacaan ikrar dan Nyanyi lagu Tema & Lagu Guru Malaysia(the best part). Lepas tu mula la acara di padang pulak.Tahun ni guru perempuan main futsal,guru lelaki main bola sepak berkain pelikat.Lepas tu ada permainan rakyat ikut kumpulan yang ditetapkan.Main galah panjang dan baling slipper.Penat belum hilang,peluh pun belum kering betul masuk dewan pulak untuk persembahan.Time ni la guru-guru yang ada bakat terpendam tu tunjukkan bakat masing-masingkan. Cukup pukul 1.00 tengahari majlis bersurai.Tahun ni guru-guru SKSL diraikan di Ismah Beach Resort untuk Jamuan Hari Guru.Alhamdulillah dengan sambutan Hari Guru yang serba sederhana tetapi sangat meriah.Yang penting semua cikgu pun happy.Balik dari Ismah Beach Resort,kami terus zassssss ke Alor Gajah.Ziarah GB kami.Siap bawak cake secret recipe tau.Ye la GB kan tak sihat,masih lagi bercuti sakit maka untuk melupakan beliau kami kesana bagi sama-sama meraikan sambutan hari guru dengan beliau.Harap GB cepat sembuh belum kembali ke sekolah semula..insyallah.Ok jom layan gambar-gambar Sambutan Hari Guru di SK Sri Laksamana untuk tahun 2012 ni ye


Anak-anak SKSL berkumpul di Dataran Perhimpunan.Alhamdulillah,cuaca sangat baik
Kita posing jap sebelum majlis mula ye
MEN IN BLACK sebelum beraksi 
Sebahagian dari English Panel committee
Bacaan ikrar
Gimik Hari Guru 2012 memang terbaik la

Futsal SKSL.Beruan comel vs Angsa Ganas
Footballer SKSL,comel je kamu Faruz bila begitu cuba nanti train budak bola begini juga

Undi siapa nak mula dulu
Memang happening betul la
Baling slipper
Terror tu

Susah jugak rupanya


Dalam keletihan sempat pose lagi tu
Galah Panjang..time ni cikgu lelaki tak join.
KAMI-KAMI yang sporting...WE ARE FAMILY
Meja kami di ISMAH BEACH RESORT
Sebahagian dari ahli Panitia English..Baju Panitia baru tu

 Ok itu saja corat coret Sambutan Hari Guru SK Sri Laksamana 2012.Ada rezeki,panjang umur Sambutan Hari Guru tahun depan kita buat lagi meriah ye. Nantikan entry sambutan Hari Guru kami yang lebih meriah di suatu tempat yang agak jauh dari bumi Melaka untuk next entry..TUNGGUUUUUU

3 comments:

  1. meriahnyaaaa, macam2 acara haa nie, memang seronokk sambutan hari guru mcm nie ;)

    ReplyDelete
  2. MERIAH sambutan hari guru tempat akak....seronok diraikan mcm tu kan kak....

    amboi kak, cantik2 kawan awak berfareeda.....terpesona lieya tgk sorang2 tau heheheeheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, May 26, 2012

Corat coret SAMBUTAN HARI GURU 2012

Biar pun lambat tapi tetap nak tepek cerita Sambutan Hari Guru 2012 sebagai bacaan dan kenangan untuk diri sendiri. Seperti tahun-tahun sebelum ni,pagi tu ada perhimpunan macam biasa. Ada ucapan kemudian baca perutusan, bacaan ikrar dan Nyanyi lagu Tema & Lagu Guru Malaysia(the best part). Lepas tu mula la acara di padang pulak.Tahun ni guru perempuan main futsal,guru lelaki main bola sepak berkain pelikat.Lepas tu ada permainan rakyat ikut kumpulan yang ditetapkan.Main galah panjang dan baling slipper.Penat belum hilang,peluh pun belum kering betul masuk dewan pulak untuk persembahan.Time ni la guru-guru yang ada bakat terpendam tu tunjukkan bakat masing-masingkan. Cukup pukul 1.00 tengahari majlis bersurai.Tahun ni guru-guru SKSL diraikan di Ismah Beach Resort untuk Jamuan Hari Guru.Alhamdulillah dengan sambutan Hari Guru yang serba sederhana tetapi sangat meriah.Yang penting semua cikgu pun happy.Balik dari Ismah Beach Resort,kami terus zassssss ke Alor Gajah.Ziarah GB kami.Siap bawak cake secret recipe tau.Ye la GB kan tak sihat,masih lagi bercuti sakit maka untuk melupakan beliau kami kesana bagi sama-sama meraikan sambutan hari guru dengan beliau.Harap GB cepat sembuh belum kembali ke sekolah semula..insyallah.Ok jom layan gambar-gambar Sambutan Hari Guru di SK Sri Laksamana untuk tahun 2012 ni ye


Anak-anak SKSL berkumpul di Dataran Perhimpunan.Alhamdulillah,cuaca sangat baik
Kita posing jap sebelum majlis mula ye
MEN IN BLACK sebelum beraksi 
Sebahagian dari English Panel committee
Bacaan ikrar
Gimik Hari Guru 2012 memang terbaik la

Futsal SKSL.Beruan comel vs Angsa Ganas
Footballer SKSL,comel je kamu Faruz bila begitu cuba nanti train budak bola begini juga

Undi siapa nak mula dulu
Memang happening betul la
Baling slipper
Terror tu

Susah jugak rupanya


Dalam keletihan sempat pose lagi tu
Galah Panjang..time ni cikgu lelaki tak join.
KAMI-KAMI yang sporting...WE ARE FAMILY
Meja kami di ISMAH BEACH RESORT
Sebahagian dari ahli Panitia English..Baju Panitia baru tu

 Ok itu saja corat coret Sambutan Hari Guru SK Sri Laksamana 2012.Ada rezeki,panjang umur Sambutan Hari Guru tahun depan kita buat lagi meriah ye. Nantikan entry sambutan Hari Guru kami yang lebih meriah di suatu tempat yang agak jauh dari bumi Melaka untuk next entry..TUNGGUUUUUU

3 comments:

  1. meriahnyaaaa, macam2 acara haa nie, memang seronokk sambutan hari guru mcm nie ;)

    ReplyDelete
  2. MERIAH sambutan hari guru tempat akak....seronok diraikan mcm tu kan kak....

    amboi kak, cantik2 kawan awak berfareeda.....terpesona lieya tgk sorang2 tau heheheeheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015