Tuesday, June 5, 2012

Holiday mood

Akhirnya..setelah seminggu lebih cuti sekolah bermula baru hari ni kami berkesempatan untuk bercuti bersama anak-anak tersayang.Minggu lepas the whole week,both of us sibuk dengan kelas tambahan tahun 6 & aktiviti di sekolah masing-masing.Alhamdulillah,dapat juga bercuti walaupun cuti sekolah dah hampir-hampir sampai ke penghujungnya.Nak buat macam mana kan dah mak bapaknya cikgu,tugas guru ni bukan hanya waktu sekolah je..cuti sekolah pun ada tanggungjawab yang perlu dilunaskan..Mujur la kelas tambahan saya malam esok ada kawan sudi tolong cover.Terima kasih banyak-banyak..Ok since we are in the holiday mood,now we will be away from home for a few days..Kemana kami???Nantikan entry seterusnya nanti ye...
Kami tak terbang jauh pun..dekat-dekat sini saja

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, June 5, 2012

Holiday mood

Akhirnya..setelah seminggu lebih cuti sekolah bermula baru hari ni kami berkesempatan untuk bercuti bersama anak-anak tersayang.Minggu lepas the whole week,both of us sibuk dengan kelas tambahan tahun 6 & aktiviti di sekolah masing-masing.Alhamdulillah,dapat juga bercuti walaupun cuti sekolah dah hampir-hampir sampai ke penghujungnya.Nak buat macam mana kan dah mak bapaknya cikgu,tugas guru ni bukan hanya waktu sekolah je..cuti sekolah pun ada tanggungjawab yang perlu dilunaskan..Mujur la kelas tambahan saya malam esok ada kawan sudi tolong cover.Terima kasih banyak-banyak..Ok since we are in the holiday mood,now we will be away from home for a few days..Kemana kami???Nantikan entry seterusnya nanti ye...
Kami tak terbang jauh pun..dekat-dekat sini saja

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015