Monday, July 23, 2012

RAMADHAN 1433H

Alhamdulillah..dah sampai ke hari ke3 Ramadhan 1433H hari ni.Syukur lah masih dapat merasai nikmat Bulan Ramadhan.Erfan pun dah ikut berpuasa macam orang lain.Kalau tahun lepas dapat 16 hari saja harapnya tahun ni bertambah bilangan hari ni.Erfan nampak lebih cool tahun ni cuma time berbuka tu susah sikit nak bagi dia makan..sebab dia memang bukan pemakan orangnya dan dia juga tak makan nasi.Yang penting ada susu botol dan milo dah memadai bagi dia.Puasa hari pertama siap bagi reward makan ice cream tutti frutti..tapi as usual bdk kecik yang tak puasa yang over tau! Korang plan nak berbuka apa hari ni??
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. sama ngan Ian..mesti ada upah nya...

    ReplyDelete
  2. Bagusnya...laling auntie ni..
    Eisya sayer "ala mati la eisya... dahaga ni... x mkn ni" huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, July 23, 2012

RAMADHAN 1433H

Alhamdulillah..dah sampai ke hari ke3 Ramadhan 1433H hari ni.Syukur lah masih dapat merasai nikmat Bulan Ramadhan.Erfan pun dah ikut berpuasa macam orang lain.Kalau tahun lepas dapat 16 hari saja harapnya tahun ni bertambah bilangan hari ni.Erfan nampak lebih cool tahun ni cuma time berbuka tu susah sikit nak bagi dia makan..sebab dia memang bukan pemakan orangnya dan dia juga tak makan nasi.Yang penting ada susu botol dan milo dah memadai bagi dia.Puasa hari pertama siap bagi reward makan ice cream tutti frutti..tapi as usual bdk kecik yang tak puasa yang over tau! Korang plan nak berbuka apa hari ni??
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. sama ngan Ian..mesti ada upah nya...

    ReplyDelete
  2. Bagusnya...laling auntie ni..
    Eisya sayer "ala mati la eisya... dahaga ni... x mkn ni" huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015