Wednesday, August 29, 2012

Kuih Raya kali ni..

Tahun ni kuih dan cake semuanya beli.Takde satu pun hasil air tangan sendiri..sedihnya.☹Tapi nak buat macam mana memang tak sempat,even yang mudah-mudah pun x dapat nak buat.Erfan dengan Mia hari-hari dok berlagu kat telinga bila mummy nak buat kuih raya ni??Mungkin sebab bila pegi sekolah kawan-kawan diaorg bercerita mak mereka buat kuih raya ke kan!!Kesian budak berdua tu.Takpe tahun depan kita cuba cari waktu untuk buat ye..yang simple-simple pun jadi la kan..Tahun ni beli biskut dlm 6-7 jenis je..sebab x nak beli banyak-banyak nanti membazir pulak.Tapi kerepek ada 3 jenis..favourite cik Mia kerepek-kerepek tu!Tak sempat angkat kat orang pu,dia je belasah.Ok meh nak tayang sikit antara biskut yang ada ye..biskut tunjuk je pun tapi rasa memang marvellous ☺
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, August 29, 2012

Kuih Raya kali ni..

Tahun ni kuih dan cake semuanya beli.Takde satu pun hasil air tangan sendiri..sedihnya.☹Tapi nak buat macam mana memang tak sempat,even yang mudah-mudah pun x dapat nak buat.Erfan dengan Mia hari-hari dok berlagu kat telinga bila mummy nak buat kuih raya ni??Mungkin sebab bila pegi sekolah kawan-kawan diaorg bercerita mak mereka buat kuih raya ke kan!!Kesian budak berdua tu.Takpe tahun depan kita cuba cari waktu untuk buat ye..yang simple-simple pun jadi la kan..Tahun ni beli biskut dlm 6-7 jenis je..sebab x nak beli banyak-banyak nanti membazir pulak.Tapi kerepek ada 3 jenis..favourite cik Mia kerepek-kerepek tu!Tak sempat angkat kat orang pu,dia je belasah.Ok meh nak tayang sikit antara biskut yang ada ye..biskut tunjuk je pun tapi rasa memang marvellous ☺
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015