Sunday, August 12, 2012

Rabu hari tu,lepas balik sekolah.. ambik Mia di nursery terus ke Banda Hilir.Dengan 1 misi untuk menunaikan hasrat anak dara yang sorang tu.Kami ke Toko Kebaya Che' Ros kat area Bangunan Merah di Banda Hilir tu.Mujur jumpe apa yang dicari..syukur Alhamdulillah.Asalnya nak beli sehelai je,tapi bila dah jumpe tu rupa-rupanya harga kat sini jauh lebih murah dari harga yang kami dapat tahun lepas.Apa lagi terus rembat 2...walaupun Mia nak 3pasang.OVER TAU!!Lepas tu terus ke Mahkota Parade untuk berbuka puasa.Lepas berbuka kitaorang nampak ratusan manusia beratur untuk dapatkan ice cream free kat Baskin Robbins,..anak-anak sibuk nak ice cream jugak tapi kami beli kat Gelato Fruity je.Kat BR tu kaunter untuk orang membeli pun dah tak nampak..takpe esok lusa kita pegi beli ye anak-anak ku ツ

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. Aunty x sbr nk tgu raya tgk mia posing pakai baju2 kebaya ni! Kelas kau mia! Hehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, August 12, 2012

Rabu hari tu,lepas balik sekolah.. ambik Mia di nursery terus ke Banda Hilir.Dengan 1 misi untuk menunaikan hasrat anak dara yang sorang tu.Kami ke Toko Kebaya Che' Ros kat area Bangunan Merah di Banda Hilir tu.Mujur jumpe apa yang dicari..syukur Alhamdulillah.Asalnya nak beli sehelai je,tapi bila dah jumpe tu rupa-rupanya harga kat sini jauh lebih murah dari harga yang kami dapat tahun lepas.Apa lagi terus rembat 2...walaupun Mia nak 3pasang.OVER TAU!!Lepas tu terus ke Mahkota Parade untuk berbuka puasa.Lepas berbuka kitaorang nampak ratusan manusia beratur untuk dapatkan ice cream free kat Baskin Robbins,..anak-anak sibuk nak ice cream jugak tapi kami beli kat Gelato Fruity je.Kat BR tu kaunter untuk orang membeli pun dah tak nampak..takpe esok lusa kita pegi beli ye anak-anak ku ツ

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. Aunty x sbr nk tgu raya tgk mia posing pakai baju2 kebaya ni! Kelas kau mia! Hehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015