Saturday, September 8, 2012

Working on Saturday??

Its Saturday morning..pheww working on Saturday?Dah biasa sebenarnya..sebab sebelum-sebelum ni kan dah biasa extra class year 6 on Saturday bezanya hari ni balik sampai pukul 1.P&P berjalan seperti biasa dan lebih formal..kalau extra class tu santai je..jeans dan tshirt pun dah ok.Erfan hari ni ada sambutan Hari Raya kat Prasekolah dia..ptg semalam teacher Erfan offer bawak Mia sekali hari ni..so hari ni Mia ke sekolah Erfan.Bukan main excited lagi dia..ni gambar yang cikgu Erfan snap kan pagi tadi.. Jangan Isnin nanti dia x nak pegi Kindy dia sendiri lagi sudah la..haru biru mummy nanti dik

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, September 8, 2012

Working on Saturday??

Its Saturday morning..pheww working on Saturday?Dah biasa sebenarnya..sebab sebelum-sebelum ni kan dah biasa extra class year 6 on Saturday bezanya hari ni balik sampai pukul 1.P&P berjalan seperti biasa dan lebih formal..kalau extra class tu santai je..jeans dan tshirt pun dah ok.Erfan hari ni ada sambutan Hari Raya kat Prasekolah dia..ptg semalam teacher Erfan offer bawak Mia sekali hari ni..so hari ni Mia ke sekolah Erfan.Bukan main excited lagi dia..ni gambar yang cikgu Erfan snap kan pagi tadi.. Jangan Isnin nanti dia x nak pegi Kindy dia sendiri lagi sudah la..haru biru mummy nanti dik

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015