Tuesday, November 13, 2012

Hi Tea Sekolah

Jamuan akhir tahun sekolah kali ni buat Majlis Hi Tea di,Pantai Puteri Hotel..
Dalam masa yang sama,majlis perpisahan untu Guru Cemerlang Matematik sekolah yang akan bersara bulan Disember nanti.Memandangkan time tu dah cuti sekolah so Kelab Staff buat majlis tu lebih awal. Alhamdulillah..hotel baru under MAINS ni nampak bersih dan selesa..nice hotel.Food pun not bad..Overall sangat berpuas hati dengan majlis petang itu walaupun tak dapat hamper cabutan bertuah..

Ahli meja kami

Yum..yum..yum..

Yang di raikan..EnMohd Nor dan isteri

As usual kalau ada rakan yang bersara harus guru-guru SKSL ke depan untuk perform

Rakan-rakan yang sporting

Muaaaah

Selamat Bersara cikgu Mohd Nor

Geng-geng yang giler camera

1 comment:

  1. guru eh..bestkan jadi cekgu neh..sy sempat lah sethn je jd guru sandaran ..xkan lupa pengalaman tew..sgt2 berharga dlm hidup..=)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, November 13, 2012

Hi Tea Sekolah

Jamuan akhir tahun sekolah kali ni buat Majlis Hi Tea di,Pantai Puteri Hotel..
Dalam masa yang sama,majlis perpisahan untu Guru Cemerlang Matematik sekolah yang akan bersara bulan Disember nanti.Memandangkan time tu dah cuti sekolah so Kelab Staff buat majlis tu lebih awal. Alhamdulillah..hotel baru under MAINS ni nampak bersih dan selesa..nice hotel.Food pun not bad..Overall sangat berpuas hati dengan majlis petang itu walaupun tak dapat hamper cabutan bertuah..

Ahli meja kami

Yum..yum..yum..

Yang di raikan..EnMohd Nor dan isteri

As usual kalau ada rakan yang bersara harus guru-guru SKSL ke depan untuk perform

Rakan-rakan yang sporting

Muaaaah

Selamat Bersara cikgu Mohd Nor

Geng-geng yang giler camera

1 comment:

  1. guru eh..bestkan jadi cekgu neh..sy sempat lah sethn je jd guru sandaran ..xkan lupa pengalaman tew..sgt2 berharga dlm hidup..=)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015