Tuesday, November 27, 2012

KURSUS OH KURSUS

Kursus seminggu bermula semalam..
Mujur la tempat kursus tu dekat Makmal Komputer sekolah sendiri je
Hihihi sangat syiok!!!
Dah la kursus half day je hahahaha
Yang tak berapa nak best kursus ni akan berlanjutan sehingga November 2013
Setiap Rabu petang, setiap minggu pertama cuti sekolah juga..
Demi melengkapkan 480 jam dan bagi merealisasikan
PELAN TRANSFORMASI PENDIDIKAN yang diuar2kan tu..
Harap-harap berhasil la..banyak dah duit yang dilaburkan untuk projek yang satu ini.

Sarapan siap-siap dirumah..hihihi

Syok bila attend course ada kawan,yang belakang tu trainer kami.Nama dia Justin Miller.Trainer dari British Council

Modul untuk setahun..pergh...


No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, November 27, 2012

KURSUS OH KURSUS

Kursus seminggu bermula semalam..
Mujur la tempat kursus tu dekat Makmal Komputer sekolah sendiri je
Hihihi sangat syiok!!!
Dah la kursus half day je hahahaha
Yang tak berapa nak best kursus ni akan berlanjutan sehingga November 2013
Setiap Rabu petang, setiap minggu pertama cuti sekolah juga..
Demi melengkapkan 480 jam dan bagi merealisasikan
PELAN TRANSFORMASI PENDIDIKAN yang diuar2kan tu..
Harap-harap berhasil la..banyak dah duit yang dilaburkan untuk projek yang satu ini.

Sarapan siap-siap dirumah..hihihi

Syok bila attend course ada kawan,yang belakang tu trainer kami.Nama dia Justin Miller.Trainer dari British Council

Modul untuk setahun..pergh...


No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015