Sunday, November 11, 2012

Mia Birthday Bash..

Bukannya lewat sikit,lewat banyak wei!!!
Berkurun betul nak update cerita pasal birthday bash cik Mia ni.
Sibuk bebenar..
Alhamdulillah,majlis kecil kami pada hari itu (sehari sebelum birthday cik Mia)
berjalan lancar..terima kasih buat kawan-kawan yang berkesempatan hadir.
Yang tak dapat nak datang,tak apa..ada rezeki lain kali boleh datang singgah rumah kecil kami ye..
Syukur,makanan cukup untuk semua tetamu yang hadir.
Most of the food tuan rumah masak sendiri..kecuali tang KFC tu kita beli la kan..
Meh la layan gambar kami yang sedikit itu ye...
Pepagi lagi dah masak rendang daging..




Abang Ez yang setia membantu

Roti Jala...tak sempat nak gulung kita fold aje la ye
Pulut kuning..all the way from Seremban.Nanny masak khas untuk birthday girl  









Laksa Sarawak...wallla


Label mineral bottle tu pun custom made tau..alhamdulillah
Candies and chocolates for the kids
Add caption
Cheese tarts & cupcakes.Yang ni tempah la kan
Goody bag with custom made sticker by myself

Mia dapat sponsor Secret Recipe birthday cake dari Atuk..
Chocolates with custom made wrapper
Hasil keras tangan mummy Mia
She had her cake cutting with nanny sebelum tetamu datang
Birthday cake special untuk cik Mia

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, November 11, 2012

Mia Birthday Bash..

Bukannya lewat sikit,lewat banyak wei!!!
Berkurun betul nak update cerita pasal birthday bash cik Mia ni.
Sibuk bebenar..
Alhamdulillah,majlis kecil kami pada hari itu (sehari sebelum birthday cik Mia)
berjalan lancar..terima kasih buat kawan-kawan yang berkesempatan hadir.
Yang tak dapat nak datang,tak apa..ada rezeki lain kali boleh datang singgah rumah kecil kami ye..
Syukur,makanan cukup untuk semua tetamu yang hadir.
Most of the food tuan rumah masak sendiri..kecuali tang KFC tu kita beli la kan..
Meh la layan gambar kami yang sedikit itu ye...
Pepagi lagi dah masak rendang daging..




Abang Ez yang setia membantu

Roti Jala...tak sempat nak gulung kita fold aje la ye
Pulut kuning..all the way from Seremban.Nanny masak khas untuk birthday girl  









Laksa Sarawak...wallla


Label mineral bottle tu pun custom made tau..alhamdulillah
Candies and chocolates for the kids
Add caption
Cheese tarts & cupcakes.Yang ni tempah la kan
Goody bag with custom made sticker by myself

Mia dapat sponsor Secret Recipe birthday cake dari Atuk..
Chocolates with custom made wrapper
Hasil keras tangan mummy Mia
She had her cake cutting with nanny sebelum tetamu datang
Birthday cake special untuk cik Mia

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015