Tuesday, December 11, 2012

Gara-gara Istanbul Aku Datang

Gara-gara filem Istanbul Akan Datang,tengok adegan Beto dan Lisa dalam filem tu makan maggie asam laksa tekak terasa teringin sangat!!!Tekak kita special x yah tunggu pregnant nak mengidam dan teringin segala ni hihihi.Maka jadinya dikala waktu begini dengan rasa bersalah kita makan maggie asam laksa tu huwaaa x patut sungguh la,sebab dah dekat jam 10 kan huhuhu lepas ni nak tengok si Beto dengan Lisa tu tak boleh la nak tengok time malam nanti teringin lagi..hihihi

5 comments:

  1. baca ni teringat dah lama tak makan maggi asam laksa..asek kari jek..hehehe..

    ReplyDelete
  2. sama lahhhh..
    time tgk lisa dok slurpppp slurpppp maggi tu..
    aku dh telan2 air liuq. esoknya terus pi beli maggi asam laksa.

    time preggykan hazry memang aku suka mkn maggi asam laksa ko.
    marbelesnyaaaa...

    ReplyDelete
  3. hahaahahah betul kak...tapi seb baik lieya mmg sentiasa ade stok megi asam laksa ni kat umah sebab ni mmg peberet lieya pun kak heheehehehe

    3 kali repeat tgk kak cite tu..sedih iii....tapi romantik2 tu kite suke...auwww!!

    ReplyDelete
  4. aduih.. mekchu yg tak tgk beto ngan lisa pun dah terliur.. maklum lah 44 hari dilarang makan megi kan.. nak kena gi beli jugak ni

    ReplyDelete
  5. akak tengok emy letak maggi asam laksa terus rasa teringin la plak!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, December 11, 2012

Gara-gara Istanbul Aku Datang

Gara-gara filem Istanbul Akan Datang,tengok adegan Beto dan Lisa dalam filem tu makan maggie asam laksa tekak terasa teringin sangat!!!Tekak kita special x yah tunggu pregnant nak mengidam dan teringin segala ni hihihi.Maka jadinya dikala waktu begini dengan rasa bersalah kita makan maggie asam laksa tu huwaaa x patut sungguh la,sebab dah dekat jam 10 kan huhuhu lepas ni nak tengok si Beto dengan Lisa tu tak boleh la nak tengok time malam nanti teringin lagi..hihihi

5 comments:

  1. baca ni teringat dah lama tak makan maggi asam laksa..asek kari jek..hehehe..

    ReplyDelete
  2. sama lahhhh..
    time tgk lisa dok slurpppp slurpppp maggi tu..
    aku dh telan2 air liuq. esoknya terus pi beli maggi asam laksa.

    time preggykan hazry memang aku suka mkn maggi asam laksa ko.
    marbelesnyaaaa...

    ReplyDelete
  3. hahaahahah betul kak...tapi seb baik lieya mmg sentiasa ade stok megi asam laksa ni kat umah sebab ni mmg peberet lieya pun kak heheehehehe

    3 kali repeat tgk kak cite tu..sedih iii....tapi romantik2 tu kite suke...auwww!!

    ReplyDelete
  4. aduih.. mekchu yg tak tgk beto ngan lisa pun dah terliur.. maklum lah 44 hari dilarang makan megi kan.. nak kena gi beli jugak ni

    ReplyDelete
  5. akak tengok emy letak maggi asam laksa terus rasa teringin la plak!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015