Tuesday, December 11, 2012

Kenduri Kesyukuran

Alhamdulillah..kenduri kesyukuran sempena Ezhan telah selamat berkhatan yang kami adakan Ahad lepas berjalan lancar seperti yang dirancang.Bacaan doa dimulakan pada jam 12.30 lepas tu disusuli dengan acara makan-makan.Terima kasih banyak-banyak pada saudara-mara,rakan-rakan dan jiran tetangga yang sudi hadir..Dalam jam 2.30 petang hujan turun dengan lebatnya siap kilat petir segala..mujur bawah khemah masa tu tak ramai tetamu dah..Apa-apa pun syukur sangat segalanya dipermudahkan olehNya..insyallah ada rezeki lain kali kita buat lagi majlis sebegini ye..
Lauk pauk yang disediakan..tempah dengan caterer je tapi memenuhi anak tekak semua
Pencuci mulut,,buah tembikai je kami sediakan yang lain-lain tu mak sedara & jiran saya bagi..TERIMA KASIH

Surah Yassin,cenderahati untuk tetamu yang hadir
Door gift untuk tetamu..isi dodol didalamnya..Canister tempah dengan THE FUNCTIONS
Goodies untuk anak-anak kecil




 Harap mereka yang hadir berpuas hati..andai ada kekurangan kami mohon maaf ye.Jangan serik nak datang lagi.Ezhan pun alhamdulillah semalam dah pegi klinik untuk buka clamp and he's recovering very well.Tak sabar nak tunggu dia fully recover ni..mummy nak cover balik plan cuti-cuti yang tergendala ni ha!!

2 comments:

  1. comeinya surah yassin tu.....

    alhamdulillahhh... semua berjalan lancar.

    ReplyDelete
  2. leh bagi link the function tak? apa lagi yg diorang leh buat ek?

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, December 11, 2012

Kenduri Kesyukuran

Alhamdulillah..kenduri kesyukuran sempena Ezhan telah selamat berkhatan yang kami adakan Ahad lepas berjalan lancar seperti yang dirancang.Bacaan doa dimulakan pada jam 12.30 lepas tu disusuli dengan acara makan-makan.Terima kasih banyak-banyak pada saudara-mara,rakan-rakan dan jiran tetangga yang sudi hadir..Dalam jam 2.30 petang hujan turun dengan lebatnya siap kilat petir segala..mujur bawah khemah masa tu tak ramai tetamu dah..Apa-apa pun syukur sangat segalanya dipermudahkan olehNya..insyallah ada rezeki lain kali kita buat lagi majlis sebegini ye..
Lauk pauk yang disediakan..tempah dengan caterer je tapi memenuhi anak tekak semua
Pencuci mulut,,buah tembikai je kami sediakan yang lain-lain tu mak sedara & jiran saya bagi..TERIMA KASIH

Surah Yassin,cenderahati untuk tetamu yang hadir
Door gift untuk tetamu..isi dodol didalamnya..Canister tempah dengan THE FUNCTIONS
Goodies untuk anak-anak kecil




 Harap mereka yang hadir berpuas hati..andai ada kekurangan kami mohon maaf ye.Jangan serik nak datang lagi.Ezhan pun alhamdulillah semalam dah pegi klinik untuk buka clamp and he's recovering very well.Tak sabar nak tunggu dia fully recover ni..mummy nak cover balik plan cuti-cuti yang tergendala ni ha!!

2 comments:

  1. comeinya surah yassin tu.....

    alhamdulillahhh... semua berjalan lancar.

    ReplyDelete
  2. leh bagi link the function tak? apa lagi yg diorang leh buat ek?

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi