Friday, July 27, 2012

Surprised!!

Surprised!!Tetiba van poslaju hantar parcel 1 kotak besar.Confused jap masa tu..rasanya xde beli apa-apa barang online sehari 2 ni.Tengok pada kotak,nama pengirim..ish..ish..sebak + terharu kejap.Parcel dari BFF saya rupanya.Dari Ruzi yang nun jauh di Temerloh sana..Thank you Ruzi,susah-susah saja.Macam-macam isinya..really appreciated it ツ

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, July 23, 2012

RAMADHAN 1433H

Alhamdulillah..dah sampai ke hari ke3 Ramadhan 1433H hari ni.Syukur lah masih dapat merasai nikmat Bulan Ramadhan.Erfan pun dah ikut berpuasa macam orang lain.Kalau tahun lepas dapat 16 hari saja harapnya tahun ni bertambah bilangan hari ni.Erfan nampak lebih cool tahun ni cuma time berbuka tu susah sikit nak bagi dia makan..sebab dia memang bukan pemakan orangnya dan dia juga tak makan nasi.Yang penting ada susu botol dan milo dah memadai bagi dia.Puasa hari pertama siap bagi reward makan ice cream tutti frutti..tapi as usual bdk kecik yang tak puasa yang over tau! Korang plan nak berbuka apa hari ni??
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Saturday, July 14, 2012

Bowling 2012

Alhamdulillah,tournament bowling sekolah untuk 2012 berjalan lancar dan berakhir dengan jayanya petang tadi.Memang seronok walaupun x menangkan.hihihi ramai lagi bowlers yang hebat-hebat kat sekolah tu.Insyallah lepas ni boleh buat lagi.Last kita pegi main bowling ramai-ramai 2010.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, July 13, 2012

Senamrobik Serentak

Tahun lepas larian serentak
tahun ni senamrobik serentak pulak 
untuk program 1Murid 1Sukan 1Malaysia
10 Julai hari tu
35 minit je pun..alhamdulillah cuaca baik dan semuanya berjalan lancar
Mudah keje saya nak sebagai S/U nak hantar report 
sebab semua still pics berjaya di snap 
dan aktiviti terlaksana dengan jayanya..
Cuma tak berapa syok gambar saya tak banyak
sebab cik Puan setiausaha terpaksa usung camera
agar tidak terlepas aksi2 menarik..
Kami selepas senamrobik... :-)

tapi dalam video ada la kewujudan saya hehehe
Tahun depan agaknya apa pulak ye??
Berenang serentak ke?

Thursday, July 5, 2012

Lama MENYEPI


Lama betul menyepi..saya ada saja disini.
Meneruskan tugasan seharian macam biasa
cuma takde mood nak update blog lately ni
sibuk pun ye juga sedang bersedih pun ye juga
Saya kehilangan seorang rakan karib pada 25 Jun yang lepas
Sukar nak digambarkan perasaan dikala ini
yang pastinya saya dengan mengumpul kekuatan 
untuk meneruskan hari-hari mendatang tanpa seorang sahabat 
yang sanggup berkongsi segala rasa selama ini. 
Hingga hari ini rasa macam mimpi dia dah takde lagi disisi
Sahabat tersayang kembali ke rahmatullah pada petang Isnin 25 Jun 2012
setelah hampir sebulan setengah bertarung nyawa 
Walaupun sedih,tapi saya redha dengan ketentuanNya
Buat sahabat tersayang Norliza Zahari 
Kami amat menyayangi mu..namun kuasa Allah mengatasi segala-galanya
Tenang dan damaila dikau disana..
Semoga Jannah la tempatmu sahabat.
Selagi nyawa dikandung badan kau tetap kekal dihati...
Ya Allah, kau tempatkan la sahabatku dikalangan orang-orang beriman,
Kau cucuri rahmat ke atas rohnya Allah,
Kau pelihara dan lindungilah anak-anaknya yang masih kecil itu Ya Allah,
Hanya pada mu aku bermohon dan hanya pada mu aku berserah..
Al-Fatihah buat arwah Norliza bt Zahari...
Gambar dengan Arwah Noli(hujung sana) masa ni sebelum sorang lagi kawan kami fly ke Manchester
Noli...aku rindu kau.Rindu sangat-sangat :(

Friday, July 27, 2012

Surprised!!

Surprised!!Tetiba van poslaju hantar parcel 1 kotak besar.Confused jap masa tu..rasanya xde beli apa-apa barang online sehari 2 ni.Tengok pada kotak,nama pengirim..ish..ish..sebak + terharu kejap.Parcel dari BFF saya rupanya.Dari Ruzi yang nun jauh di Temerloh sana..Thank you Ruzi,susah-susah saja.Macam-macam isinya..really appreciated it ツ

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, July 23, 2012

RAMADHAN 1433H

Alhamdulillah..dah sampai ke hari ke3 Ramadhan 1433H hari ni.Syukur lah masih dapat merasai nikmat Bulan Ramadhan.Erfan pun dah ikut berpuasa macam orang lain.Kalau tahun lepas dapat 16 hari saja harapnya tahun ni bertambah bilangan hari ni.Erfan nampak lebih cool tahun ni cuma time berbuka tu susah sikit nak bagi dia makan..sebab dia memang bukan pemakan orangnya dan dia juga tak makan nasi.Yang penting ada susu botol dan milo dah memadai bagi dia.Puasa hari pertama siap bagi reward makan ice cream tutti frutti..tapi as usual bdk kecik yang tak puasa yang over tau! Korang plan nak berbuka apa hari ni??
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Saturday, July 14, 2012

Bowling 2012

Alhamdulillah,tournament bowling sekolah untuk 2012 berjalan lancar dan berakhir dengan jayanya petang tadi.Memang seronok walaupun x menangkan.hihihi ramai lagi bowlers yang hebat-hebat kat sekolah tu.Insyallah lepas ni boleh buat lagi.Last kita pegi main bowling ramai-ramai 2010.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, July 13, 2012

Senamrobik Serentak

Tahun lepas larian serentak
tahun ni senamrobik serentak pulak 
untuk program 1Murid 1Sukan 1Malaysia
10 Julai hari tu
35 minit je pun..alhamdulillah cuaca baik dan semuanya berjalan lancar
Mudah keje saya nak sebagai S/U nak hantar report 
sebab semua still pics berjaya di snap 
dan aktiviti terlaksana dengan jayanya..
Cuma tak berapa syok gambar saya tak banyak
sebab cik Puan setiausaha terpaksa usung camera
agar tidak terlepas aksi2 menarik..
Kami selepas senamrobik... :-)

tapi dalam video ada la kewujudan saya hehehe
Tahun depan agaknya apa pulak ye??
Berenang serentak ke?

Thursday, July 5, 2012

Lama MENYEPI


Lama betul menyepi..saya ada saja disini.
Meneruskan tugasan seharian macam biasa
cuma takde mood nak update blog lately ni
sibuk pun ye juga sedang bersedih pun ye juga
Saya kehilangan seorang rakan karib pada 25 Jun yang lepas
Sukar nak digambarkan perasaan dikala ini
yang pastinya saya dengan mengumpul kekuatan 
untuk meneruskan hari-hari mendatang tanpa seorang sahabat 
yang sanggup berkongsi segala rasa selama ini. 
Hingga hari ini rasa macam mimpi dia dah takde lagi disisi
Sahabat tersayang kembali ke rahmatullah pada petang Isnin 25 Jun 2012
setelah hampir sebulan setengah bertarung nyawa 
Walaupun sedih,tapi saya redha dengan ketentuanNya
Buat sahabat tersayang Norliza Zahari 
Kami amat menyayangi mu..namun kuasa Allah mengatasi segala-galanya
Tenang dan damaila dikau disana..
Semoga Jannah la tempatmu sahabat.
Selagi nyawa dikandung badan kau tetap kekal dihati...
Ya Allah, kau tempatkan la sahabatku dikalangan orang-orang beriman,
Kau cucuri rahmat ke atas rohnya Allah,
Kau pelihara dan lindungilah anak-anaknya yang masih kecil itu Ya Allah,
Hanya pada mu aku bermohon dan hanya pada mu aku berserah..
Al-Fatihah buat arwah Norliza bt Zahari...
Gambar dengan Arwah Noli(hujung sana) masa ni sebelum sorang lagi kawan kami fly ke Manchester
Noli...aku rindu kau.Rindu sangat-sangat :(

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015