Friday, September 28, 2012

Thank You ♥

Thank you so much for making one of my wishlist came true...Happy sampai tak terkata apa ♥
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, September 18, 2012

Tragedi penghujung Syawal

Betulla kata orang malang tak berbau..
Penghujung Syawal 1433H hari tu kami terlibat dengan kemalangan. Dalam kita dok berhati-hati pun benda dah nak jadikan,terjadi juga.Syukur Alhamdulillah tiada siapa yang cedera,samaada kami mahu pun penunggang motosikal itu sendiri.Kerosakan pada bahagian depan kereta saja takpe la yang itu semua boleh dibaiki kan..yang penting kami semua selamat..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Saturday, September 8, 2012

Working on Saturday??

Its Saturday morning..pheww working on Saturday?Dah biasa sebenarnya..sebab sebelum-sebelum ni kan dah biasa extra class year 6 on Saturday bezanya hari ni balik sampai pukul 1.P&P berjalan seperti biasa dan lebih formal..kalau extra class tu santai je..jeans dan tshirt pun dah ok.Erfan hari ni ada sambutan Hari Raya kat Prasekolah dia..ptg semalam teacher Erfan offer bawak Mia sekali hari ni..so hari ni Mia ke sekolah Erfan.Bukan main excited lagi dia..ni gambar yang cikgu Erfan snap kan pagi tadi.. Jangan Isnin nanti dia x nak pegi Kindy dia sendiri lagi sudah la..haru biru mummy nanti dik

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, September 28, 2012

Thank You ♥

Thank you so much for making one of my wishlist came true...Happy sampai tak terkata apa ♥
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, September 18, 2012

Tragedi penghujung Syawal

Betulla kata orang malang tak berbau..
Penghujung Syawal 1433H hari tu kami terlibat dengan kemalangan. Dalam kita dok berhati-hati pun benda dah nak jadikan,terjadi juga.Syukur Alhamdulillah tiada siapa yang cedera,samaada kami mahu pun penunggang motosikal itu sendiri.Kerosakan pada bahagian depan kereta saja takpe la yang itu semua boleh dibaiki kan..yang penting kami semua selamat..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Saturday, September 8, 2012

Working on Saturday??

Its Saturday morning..pheww working on Saturday?Dah biasa sebenarnya..sebab sebelum-sebelum ni kan dah biasa extra class year 6 on Saturday bezanya hari ni balik sampai pukul 1.P&P berjalan seperti biasa dan lebih formal..kalau extra class tu santai je..jeans dan tshirt pun dah ok.Erfan hari ni ada sambutan Hari Raya kat Prasekolah dia..ptg semalam teacher Erfan offer bawak Mia sekali hari ni..so hari ni Mia ke sekolah Erfan.Bukan main excited lagi dia..ni gambar yang cikgu Erfan snap kan pagi tadi.. Jangan Isnin nanti dia x nak pegi Kindy dia sendiri lagi sudah la..haru biru mummy nanti dik

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015