Sunday, January 13, 2013

Fear Factor Malaysia

 


Korang tengok tak Fear Factor Selebriti Malaysia??Budak-budak kat rumah ni memang suka la tengok fear factor selebriti Malaysia tu especially cik Mia la sebab host nya abang Aaron Aziz kan hahahaha.
Suka tengok aksi Elfira Loy & Ajak Shiro tu comel je hihihi
tapi my favourite team mesti la Jehan & Dr Faiz..
 
Kita macam tak berapa berkenan betul dengan si Gambit tu.Masa episod last week dia nampak moody masa 2nd task tu then this week nampak macam dia tu tak sangat berlagak dan poyo dimata kita hahaha.Sorry ye peminat-peminat Gambit out there.This is just my own opinion..
またね *MATA-NE*

1 comment:

  1. ya Allahh koooo...
    gambit tu sgt le annoying!!
    rasa2 bagus! x koser mak.
    Jihan miskin gak yg comei.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, January 13, 2013

Fear Factor Malaysia

 


Korang tengok tak Fear Factor Selebriti Malaysia??Budak-budak kat rumah ni memang suka la tengok fear factor selebriti Malaysia tu especially cik Mia la sebab host nya abang Aaron Aziz kan hahahaha.
Suka tengok aksi Elfira Loy & Ajak Shiro tu comel je hihihi
tapi my favourite team mesti la Jehan & Dr Faiz..
 
Kita macam tak berapa berkenan betul dengan si Gambit tu.Masa episod last week dia nampak moody masa 2nd task tu then this week nampak macam dia tu tak sangat berlagak dan poyo dimata kita hahaha.Sorry ye peminat-peminat Gambit out there.This is just my own opinion..
またね *MATA-NE*

1 comment:

  1. ya Allahh koooo...
    gambit tu sgt le annoying!!
    rasa2 bagus! x koser mak.
    Jihan miskin gak yg comei.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015