Saturday, January 19, 2013

Kacang Pool Haji-Larkin

Hari tu masa hujung tahun lepas (bulan December)
masa kami ke Legoland kami sempat merasai keenakkan 
KACANG POOL Haji yang terkenal di area Larkin tu..
Itu la misi utama kenapa kami bermalam di JB masa balik dari Legoland hari tu
Hehehe lama dah mengidam nak makan baru kali ni dapat merasa
Tak sia-sia datang dari Melaka dan mencari kacang pool ni..memang sedap dan menepati piawaian anak tekak sendiri hehehe
Tak susah nak cari medan selera ni rupanya,berdekatan Petronas dan Balai Bomba Larkin..
dekat-dekat dengan Hospital Pakar Puteri juga
Tauhu bakar dia pun sangat la sedap..ranggup wei..terasa-rasa kat tekak sampai hari ni
Harus pegi lagi ni..Dah on the way nak balik Melaka tu baru ada kawan-kawan inform
Kacang Pool Haji tu ada jugak cawangan di Plaza Larkin yang mana kat situ lebih banyak pilihan makanannya.Ok next visit kita terjah Plaza Larkin pulak ye..
Meh nak tayang gambar Kacang Pool yang biasa mengecurkan air liur anda..(termasuk diri sendiri :p)
Rotinya yang tebal..kacang poolnya memang marvelous

My dear husband makan roti bakar je..sebab baru lepas breakfast di hotel masa ni

We share the tauhu bakar..walla..sedap

Sirap bandung special Ezhan & ice jelly cik Mia..both pun sedap
 **SEDANG BERKIRA-KIRA BILA NAK TERJAH LAGI NI**



No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, January 19, 2013

Kacang Pool Haji-Larkin

Hari tu masa hujung tahun lepas (bulan December)
masa kami ke Legoland kami sempat merasai keenakkan 
KACANG POOL Haji yang terkenal di area Larkin tu..
Itu la misi utama kenapa kami bermalam di JB masa balik dari Legoland hari tu
Hehehe lama dah mengidam nak makan baru kali ni dapat merasa
Tak sia-sia datang dari Melaka dan mencari kacang pool ni..memang sedap dan menepati piawaian anak tekak sendiri hehehe
Tak susah nak cari medan selera ni rupanya,berdekatan Petronas dan Balai Bomba Larkin..
dekat-dekat dengan Hospital Pakar Puteri juga
Tauhu bakar dia pun sangat la sedap..ranggup wei..terasa-rasa kat tekak sampai hari ni
Harus pegi lagi ni..Dah on the way nak balik Melaka tu baru ada kawan-kawan inform
Kacang Pool Haji tu ada jugak cawangan di Plaza Larkin yang mana kat situ lebih banyak pilihan makanannya.Ok next visit kita terjah Plaza Larkin pulak ye..
Meh nak tayang gambar Kacang Pool yang biasa mengecurkan air liur anda..(termasuk diri sendiri :p)
Rotinya yang tebal..kacang poolnya memang marvelous

My dear husband makan roti bakar je..sebab baru lepas breakfast di hotel masa ni

We share the tauhu bakar..walla..sedap

Sirap bandung special Ezhan & ice jelly cik Mia..both pun sedap
 **SEDANG BERKIRA-KIRA BILA NAK TERJAH LAGI NI**



No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi