Saturday, January 19, 2013

Promosi Design Header RM15 MyKhalish.com

Ternampak entry pasal promosi design header ni kat blog kak Mimi...
Rasa nak try la juga buat make over untuk blog picisan saya ni huhuhu
2013 kan maka blog pun kena la berwajah baru juga
Kat bawah ni saya copy paste entry dari tuan punye blog itu sendiri MyKhalish tentang promosi tu..
"Menyediakan perkhidmatan rekaan grafik khusus untuk website, blog dan juga facebook. Antara produk kami seperti header, banner, watermark, template blog, cover timeline, avatar (display picture) dan lain-lain.Sebagai permulaan kami mengadakan Promosi Design Header RM15 MyKhalish.com. Promosi ini RM15 ialah harga pengenalan yang terhad untuk 20 org terawal sahaja. Harga asal RM30. 

Header ini akan didesign oleh Rill MyKhalish aka Dedi. Seorang Graphic Designer yg mempunyai pengalaman hampir 10 tahun sebagai Graphic Designer. Antara hasil kerjanya boleh dilihat di Partaparty.com, MyKhalish Solutions atau ShahrilCidaret.blogspot.com
 Terbuka untuk personal blog, blog shop, personal Facebook, Facebook fan page, online shop dan lain-lain. Size terbuka mengikut blog dan facebook anda.
Cara menempah:

Untuk Blog
1. Buat satu entry dengan tajuk Promosi Design Header RM15 MyKhalish.com
2. Letak banner di atas ini dalam entry tersebut dan link ke entry ini.
3. Follow MyKhalish.com
4. Tinggalkan link entry dalam ruangan komen.
5. Email kami spesifikasi header anda (Tajuk, Warna, Gambar dan lain-lain)
 

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, January 19, 2013

Promosi Design Header RM15 MyKhalish.com

Ternampak entry pasal promosi design header ni kat blog kak Mimi...
Rasa nak try la juga buat make over untuk blog picisan saya ni huhuhu
2013 kan maka blog pun kena la berwajah baru juga
Kat bawah ni saya copy paste entry dari tuan punye blog itu sendiri MyKhalish tentang promosi tu..
"Menyediakan perkhidmatan rekaan grafik khusus untuk website, blog dan juga facebook. Antara produk kami seperti header, banner, watermark, template blog, cover timeline, avatar (display picture) dan lain-lain.Sebagai permulaan kami mengadakan Promosi Design Header RM15 MyKhalish.com. Promosi ini RM15 ialah harga pengenalan yang terhad untuk 20 org terawal sahaja. Harga asal RM30. 

Header ini akan didesign oleh Rill MyKhalish aka Dedi. Seorang Graphic Designer yg mempunyai pengalaman hampir 10 tahun sebagai Graphic Designer. Antara hasil kerjanya boleh dilihat di Partaparty.com, MyKhalish Solutions atau ShahrilCidaret.blogspot.com
 Terbuka untuk personal blog, blog shop, personal Facebook, Facebook fan page, online shop dan lain-lain. Size terbuka mengikut blog dan facebook anda.
Cara menempah:

Untuk Blog
1. Buat satu entry dengan tajuk Promosi Design Header RM15 MyKhalish.com
2. Letak banner di atas ini dalam entry tersebut dan link ke entry ini.
3. Follow MyKhalish.com
4. Tinggalkan link entry dalam ruangan komen.
5. Email kami spesifikasi header anda (Tajuk, Warna, Gambar dan lain-lain)
 

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015