Saturday, February 16, 2013

Gold Coast Morib


A short trip to Gold Coast Morib masa cuti Maulidur Rasul hari tu(lama perap cerita ni)
Nice place..bilik pun ok la quite big with jaccuzi.Water theme park dia best la sebab redup je kawasannya.Sesuai untuk anak-anak bermandi-manda.Walaupun ada beach kat belakang tu tapi tak sesuai untuk mandi.Pantainya agak berlumpur.Overall its a nice place to be with the kids..tapi make sure pegi tu bukan time weekend sebab weekend memang full house.

Mandi puas-puas sebab orang tak ramai

Sambung mandi manda dalam bilik pulak



Budak sorang ni asyik nak berkepit aje kejenya.

Keletihan..

Keadaan jadi sangat sesak di water park tu dan akan berlaku tidak keselesaan nanti.Hari kami sampai orang tak ramai,best la..time tengahari nak balik tu orang dah ramai..phew..mujur kami dah nak check out.Ada rezeki lain kali kita datang lagi ye anak-anak.
Balik tu sempat singgah kilang kerepek kat Banting tu.Hihihihi borong kerepek sebelum balik Melaka ye.Memang murah dan sedap.


1 comment:

  1. memang best ! .. ;)

    ps : herbalife memang luar biasa !

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, February 16, 2013

Gold Coast Morib


A short trip to Gold Coast Morib masa cuti Maulidur Rasul hari tu(lama perap cerita ni)
Nice place..bilik pun ok la quite big with jaccuzi.Water theme park dia best la sebab redup je kawasannya.Sesuai untuk anak-anak bermandi-manda.Walaupun ada beach kat belakang tu tapi tak sesuai untuk mandi.Pantainya agak berlumpur.Overall its a nice place to be with the kids..tapi make sure pegi tu bukan time weekend sebab weekend memang full house.

Mandi puas-puas sebab orang tak ramai

Sambung mandi manda dalam bilik pulak



Budak sorang ni asyik nak berkepit aje kejenya.

Keletihan..

Keadaan jadi sangat sesak di water park tu dan akan berlaku tidak keselesaan nanti.Hari kami sampai orang tak ramai,best la..time tengahari nak balik tu orang dah ramai..phew..mujur kami dah nak check out.Ada rezeki lain kali kita datang lagi ye anak-anak.
Balik tu sempat singgah kilang kerepek kat Banting tu.Hihihihi borong kerepek sebelum balik Melaka ye.Memang murah dan sedap.


1 comment:

  1. memang best ! .. ;)

    ps : herbalife memang luar biasa !

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015