Wednesday, March 27, 2013

Sunyi je

Rindu budak 3 beradik ni terutamanya budak pakai baju pink tu

Sunyi sepi rumah..
Ngalahkan orang baru kawin pulak
Itu statement daddy Mia bila anak-anak semua kat Seremban ni.
Hahaha rumah memang tak bersepahla kan tapi sunyi giler tak dengar suara budak-budak ni.
Tadi Erfan dah telefon,sayup je suara dia..minta ambik la tu.
Budak sorang tu bukan boleh lelama pun berjauhan,
Disebabkan malam ni mummy korang ada kelas malam so sabar la ye anak-anak,
Esok selepas Subuh mummy balik Seremban..
psssst esok Dewan Undangan Negeri (Negeri Sembilan) akan terbubarkan,bila la Parlimen nak bubar pulak ni..tak sabar nak ngundi ni ha..

1 comment:

  1. Heheeheh merase honeymoon jap kak ye hihihi....anak2 lieya kali ni xmo plak dok kg...beriye nenek johor ajak ni hah hehehheeh

    Eh yeke kak? Wahhh x lame lagi laaa gamaknye tuuuu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, March 27, 2013

Sunyi je

Rindu budak 3 beradik ni terutamanya budak pakai baju pink tu

Sunyi sepi rumah..
Ngalahkan orang baru kawin pulak
Itu statement daddy Mia bila anak-anak semua kat Seremban ni.
Hahaha rumah memang tak bersepahla kan tapi sunyi giler tak dengar suara budak-budak ni.
Tadi Erfan dah telefon,sayup je suara dia..minta ambik la tu.
Budak sorang tu bukan boleh lelama pun berjauhan,
Disebabkan malam ni mummy korang ada kelas malam so sabar la ye anak-anak,
Esok selepas Subuh mummy balik Seremban..
psssst esok Dewan Undangan Negeri (Negeri Sembilan) akan terbubarkan,bila la Parlimen nak bubar pulak ni..tak sabar nak ngundi ni ha..

1 comment:

  1. Heheeheh merase honeymoon jap kak ye hihihi....anak2 lieya kali ni xmo plak dok kg...beriye nenek johor ajak ni hah hehehheeh

    Eh yeke kak? Wahhh x lame lagi laaa gamaknye tuuuu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015