Saturday, April 20, 2013

Cucu baru~JANNAH ZAHRA~


 
Salam,
Memperkenalkan cucu (sedara) kami yang terbaru.
Menantu kakak ipar saya telah pun selamat melahirkan seorang baby girl dengan berat 3.4kg
Walaupun dah over due masa tu tapi syukur semuanya selamat.
Dah seminggu dah usia si kecil ni.
Bila la nak pegi menjenguk si kecik JANNAH ZAHRA ni ye.
Insyallah ada rezeki nanti kami ke sana ye.Zahra tunggu tau aunty Mia datang
 
 *Sukanya tengok aksi baby tido..wangi bau baby ni kan..*

1 comment:

  1. Alhamdulillah....bertambah lagi umat manusia dimukabumi Allah ....

    Akak sedap betul name bb ni kak...byk kali lieya sebut kak....haissshh ni tingin nak baby lagi nih hehehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, April 20, 2013

Cucu baru~JANNAH ZAHRA~


 
Salam,
Memperkenalkan cucu (sedara) kami yang terbaru.
Menantu kakak ipar saya telah pun selamat melahirkan seorang baby girl dengan berat 3.4kg
Walaupun dah over due masa tu tapi syukur semuanya selamat.
Dah seminggu dah usia si kecil ni.
Bila la nak pegi menjenguk si kecik JANNAH ZAHRA ni ye.
Insyallah ada rezeki nanti kami ke sana ye.Zahra tunggu tau aunty Mia datang
 
 *Sukanya tengok aksi baby tido..wangi bau baby ni kan..*

1 comment:

  1. Alhamdulillah....bertambah lagi umat manusia dimukabumi Allah ....

    Akak sedap betul name bb ni kak...byk kali lieya sebut kak....haissshh ni tingin nak baby lagi nih hehehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015