Saturday, April 6, 2013

Dah semak ke??

Parlimen dah pun dibubarkan.
Korang semua dah semak daftar pemilih?
Dah tahu nanti mengundi dimana tak?
Kita dah pun buat semakan.
Semak kat laman web SPR je..sekarang ni semuanya di hujung jari kan
First time nak buang undi untuk Dun Lendu & Parlimen Masjid Tanah ni
Sebab sebelum ni mengundi di Seremban.
Ingat undi adalah rahsia..buat la pilihan yang bijak ye.
Siapa pun yang kita pilih itu hak kita,Malaysia kan negara demokrasi..
Tak sabar pulak rasanya nak mengundi untuk orang Masjid Tanah ni hehehee

*Saja nak SHARE kata motivasi kat bawah ni dengan korang semua*
#pesanan untuk diri sendiri
 

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, April 6, 2013

Dah semak ke??

Parlimen dah pun dibubarkan.
Korang semua dah semak daftar pemilih?
Dah tahu nanti mengundi dimana tak?
Kita dah pun buat semakan.
Semak kat laman web SPR je..sekarang ni semuanya di hujung jari kan
First time nak buang undi untuk Dun Lendu & Parlimen Masjid Tanah ni
Sebab sebelum ni mengundi di Seremban.
Ingat undi adalah rahsia..buat la pilihan yang bijak ye.
Siapa pun yang kita pilih itu hak kita,Malaysia kan negara demokrasi..
Tak sabar pulak rasanya nak mengundi untuk orang Masjid Tanah ni hehehee

*Saja nak SHARE kata motivasi kat bawah ni dengan korang semua*
#pesanan untuk diri sendiri
 

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015