Monday, April 22, 2013

Malang Tak Berbau..

Balik dari taklimat di Auditorium Al-Azim petang tadi,sampai je dirumah baru nak buka gate wartawan x bertauliah kat rumah ni melaporkan abang Erfan jatuh kat sekolah agama.Ingatkan jatuh biasa je rupanya berjahit tang dagu tu.Ada kawan dengan tak sengaja tertolak dia dan dagu kena pada meja. Alhamdulillah tak ada yang serius cuma kena 2 jahitan saja. Ustazah dah bawak ke klinik dah daddy pegi jemput Erfan di klinik tadi. Menurut kata ustazah,Erfan langsung x menangis (maybe malu kot) dia cuma chembeng je masa kena jahit.Bila tanya tuan punye badan,dia kata masa nurse jahit tu memang sakit tapi Erfan tahan nafas untuk tahan sakit.Tapi Erfan sedih,mummy takde kat klinik masa tu..ustazah je ada
Owh..sayunya bila part tu..kesian awak Erfan.Tak pasal-pasal ada scar tang dagu tu kan.

1 comment:

  1. sedeihnya ayat erfan...
    get well soon. takpe.. boy with scar= macho!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, April 22, 2013

Malang Tak Berbau..

Balik dari taklimat di Auditorium Al-Azim petang tadi,sampai je dirumah baru nak buka gate wartawan x bertauliah kat rumah ni melaporkan abang Erfan jatuh kat sekolah agama.Ingatkan jatuh biasa je rupanya berjahit tang dagu tu.Ada kawan dengan tak sengaja tertolak dia dan dagu kena pada meja. Alhamdulillah tak ada yang serius cuma kena 2 jahitan saja. Ustazah dah bawak ke klinik dah daddy pegi jemput Erfan di klinik tadi. Menurut kata ustazah,Erfan langsung x menangis (maybe malu kot) dia cuma chembeng je masa kena jahit.Bila tanya tuan punye badan,dia kata masa nurse jahit tu memang sakit tapi Erfan tahan nafas untuk tahan sakit.Tapi Erfan sedih,mummy takde kat klinik masa tu..ustazah je ada
Owh..sayunya bila part tu..kesian awak Erfan.Tak pasal-pasal ada scar tang dagu tu kan.

1 comment:

  1. sedeihnya ayat erfan...
    get well soon. takpe.. boy with scar= macho!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015