Monday, April 15, 2013

Melaka cuti hari ni

Sesekali dapat buat marketing pagi Isnin ni best juga,biasanya pegi pasar hari Ahad tapi tidak minggu ini. Al-maklum,Melaka public holiday hari ni.Sempena Pengisythirahan Melaka Bandaraya Bersejarah. Dapat masak-masak untuk lunch juga.Selalunya tiba hari Isnin sure Monday blues kan.hihihihi tapi esok rutin kembali seperti biasa..sesekali cuti hari Isnin ok la kan..Nak selalu begini??PANG sekali baru tau..kerja sendiri la baru boleh hihihihi
Menu tengahari untuk suami & anak-anak tersayang di hari cuti umum..
Ada budak kecik minta buatkan puding oreo,mujur cuti dapatla mummy tunaikan dik
Semalam sempat pegi memburu kuih keria antarabangsa yang famous kat Limbongan tu.arrrghh heavennya..lama mengidam,teringin tapi sebab dalam pantang ku pendam saja.Ingatkan nak singgah beli coconut shake Klebang sekali tapi orang beratur sikit punye panjang.Tak sanggup rasanya,lain kali je la pegi beli time weekdays baru tenang kan..
Pada yang pernah cuba mesti tahu betapa uniknya rasa kuih keria ni

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, April 15, 2013

Melaka cuti hari ni

Sesekali dapat buat marketing pagi Isnin ni best juga,biasanya pegi pasar hari Ahad tapi tidak minggu ini. Al-maklum,Melaka public holiday hari ni.Sempena Pengisythirahan Melaka Bandaraya Bersejarah. Dapat masak-masak untuk lunch juga.Selalunya tiba hari Isnin sure Monday blues kan.hihihihi tapi esok rutin kembali seperti biasa..sesekali cuti hari Isnin ok la kan..Nak selalu begini??PANG sekali baru tau..kerja sendiri la baru boleh hihihihi
Menu tengahari untuk suami & anak-anak tersayang di hari cuti umum..
Ada budak kecik minta buatkan puding oreo,mujur cuti dapatla mummy tunaikan dik
Semalam sempat pegi memburu kuih keria antarabangsa yang famous kat Limbongan tu.arrrghh heavennya..lama mengidam,teringin tapi sebab dalam pantang ku pendam saja.Ingatkan nak singgah beli coconut shake Klebang sekali tapi orang beratur sikit punye panjang.Tak sanggup rasanya,lain kali je la pegi beli time weekdays baru tenang kan..
Pada yang pernah cuba mesti tahu betapa uniknya rasa kuih keria ni

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015