Thursday, April 18, 2013

Syukur...alhamdulillah

Syukur Alhamdulillah dengan perkhabaran gembira yang diterima hari ni.Surat yang ditunggu-tunggu tiba juga.Lam tau tunggu surat ni,lepas konvo tunggu di panggil interview.Lepas interview tunggu pulak surat tawaran ni.Akhirnya kan..walaupun xde la dapat tunggakan yang banyak tapi syukur takde la ternanti-nanti lagi...




*serious tak suka bila ada kawan-kawan yang gemar komen berbaur politik kat pos-pos saya di FB tu.Tak kira la dia tu penyokong kerajaan ke penyokong pembangkang ke tapi rasanya tak perlu komen yang berunsur politik kat gambar peribadi orang lain.Kalau nak pos macam tu kat wall sendiri takpe la kan..serious saya tak suka tau.

3 comments:

  1. alhamdulillahhh... rezeki.

    oh aku x pernah kena pulak org komen berbaur politik ni.

    seriously... both for me lebih kurang sama je. i chose government yg menguntungkan saya saja. see? selfish kan? muhahhaha

    ReplyDelete
  2. Tahniah...semoga menjadi seoarng pendidik yang disayangi

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, April 18, 2013

Syukur...alhamdulillah

Syukur Alhamdulillah dengan perkhabaran gembira yang diterima hari ni.Surat yang ditunggu-tunggu tiba juga.Lam tau tunggu surat ni,lepas konvo tunggu di panggil interview.Lepas interview tunggu pulak surat tawaran ni.Akhirnya kan..walaupun xde la dapat tunggakan yang banyak tapi syukur takde la ternanti-nanti lagi...




*serious tak suka bila ada kawan-kawan yang gemar komen berbaur politik kat pos-pos saya di FB tu.Tak kira la dia tu penyokong kerajaan ke penyokong pembangkang ke tapi rasanya tak perlu komen yang berunsur politik kat gambar peribadi orang lain.Kalau nak pos macam tu kat wall sendiri takpe la kan..serious saya tak suka tau.

3 comments:

  1. alhamdulillahhh... rezeki.

    oh aku x pernah kena pulak org komen berbaur politik ni.

    seriously... both for me lebih kurang sama je. i chose government yg menguntungkan saya saja. see? selfish kan? muhahhaha

    ReplyDelete
  2. Tahniah...semoga menjadi seoarng pendidik yang disayangi

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015