Sunday, May 12, 2013

12 Mei

Salam
12 Mei hari ni.
Ramai yang memperkatakan tentang Hari Ibu hari ini.
Kami sambut ulangtahun perkahwinan kami yang ke 12 juga hari ini.
Syukur Alhamdulillah diatas segala yang dikurniakan Allah.
Perjalanan kami masih panjang,semoga kami terus kekal bahagia hingga akhir hayat..insyallah...
Mei bulan yang penuh dengan pelbagai peristiwa dan sambutan untuk kami...
*Sibuk orang dok share kat fb tu ha hilang akidah seseorang kalau menyambut hari ibu hari ni..saya dah pun tanya seorang rakan guru di sekolah ni(dia juga seorang ustaz dan imam diMasjid Jamek,Masjid Tanah)menurut kata beliau,kita tidaklah dilarang malah tidak juga digalakkan menyambut hari ibu tetapi kita boleh memberi hadiah atau membawa ibu keluar makan dengan niat menggembirakan hati ibu..insyallah tak akan seorang akidah seseorang umat itu jika itu niatnya..maka kawan-kawan don't simply share anything kat fb tu kalau kita sendiri tak pasti dengan kesahihannya...
Kasih ibu membawa ke syurga,kasih ibu tiada sempadan..saya sayang mummy saya.Happy Mother's day mummy♥♡♥

3 comments:

  1. salam emy
    lama tul akak x jenggah sini huhuh

    selamat hari ibu amy .. buat amy dan ibu amy juga .. dan selamat ulang tahun perkahwinan .. ;)

    ReplyDelete
  2. happy anniversary emy & hubby!!
    bagus ko terus 2 in 1.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, May 12, 2013

12 Mei

Salam
12 Mei hari ni.
Ramai yang memperkatakan tentang Hari Ibu hari ini.
Kami sambut ulangtahun perkahwinan kami yang ke 12 juga hari ini.
Syukur Alhamdulillah diatas segala yang dikurniakan Allah.
Perjalanan kami masih panjang,semoga kami terus kekal bahagia hingga akhir hayat..insyallah...
Mei bulan yang penuh dengan pelbagai peristiwa dan sambutan untuk kami...
*Sibuk orang dok share kat fb tu ha hilang akidah seseorang kalau menyambut hari ibu hari ni..saya dah pun tanya seorang rakan guru di sekolah ni(dia juga seorang ustaz dan imam diMasjid Jamek,Masjid Tanah)menurut kata beliau,kita tidaklah dilarang malah tidak juga digalakkan menyambut hari ibu tetapi kita boleh memberi hadiah atau membawa ibu keluar makan dengan niat menggembirakan hati ibu..insyallah tak akan seorang akidah seseorang umat itu jika itu niatnya..maka kawan-kawan don't simply share anything kat fb tu kalau kita sendiri tak pasti dengan kesahihannya...
Kasih ibu membawa ke syurga,kasih ibu tiada sempadan..saya sayang mummy saya.Happy Mother's day mummy♥♡♥

3 comments:

  1. salam emy
    lama tul akak x jenggah sini huhuh

    selamat hari ibu amy .. buat amy dan ibu amy juga .. dan selamat ulang tahun perkahwinan .. ;)

    ReplyDelete
  2. happy anniversary emy & hubby!!
    bagus ko terus 2 in 1.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015