Wednesday, May 1, 2013

Hari Pekerja

1 Mei hari ni
Selamat Hari Pekerja buat semua rakan-rakan.
Semoga kita semua akan terus bekerja dengan penuh dedikasi
dan lebih cemerlang lagi dalam bidang masing-masing ye.
Cuti kan hari ni..apa perancangan korang?
Kami asalnya nak terjah PWTC tak jadi la pulak hari ni
sebab daddy budak-budak ni ada hal di kebun petang nanti.
Duduk diam-diam dirumah je la kot.
Lagi pun cikgu Emy ada kelas tambahan malam ni.
(Ayork!!1 Mei pun ada kelas kan :p)
Berkorban terkorban demi anak bangsa takpe la..saya rela hihihi
Masjid Tanah hujan dari semalam sampai ke pagi ni.
Sejuk bumi Allah..syukur.
credit to google

1 comment:

  1. Akak pun plan nak ke pwtc hr ni.. Tapi rasa mood nak berehat so duk rmh round melaka jelah..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, May 1, 2013

Hari Pekerja

1 Mei hari ni
Selamat Hari Pekerja buat semua rakan-rakan.
Semoga kita semua akan terus bekerja dengan penuh dedikasi
dan lebih cemerlang lagi dalam bidang masing-masing ye.
Cuti kan hari ni..apa perancangan korang?
Kami asalnya nak terjah PWTC tak jadi la pulak hari ni
sebab daddy budak-budak ni ada hal di kebun petang nanti.
Duduk diam-diam dirumah je la kot.
Lagi pun cikgu Emy ada kelas tambahan malam ni.
(Ayork!!1 Mei pun ada kelas kan :p)
Berkorban terkorban demi anak bangsa takpe la..saya rela hihihi
Masjid Tanah hujan dari semalam sampai ke pagi ni.
Sejuk bumi Allah..syukur.
credit to google

1 comment:

  1. Akak pun plan nak ke pwtc hr ni.. Tapi rasa mood nak berehat so duk rmh round melaka jelah..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015