Monday, May 6, 2013

KELAM KABUT DIPAGI ISNIN

Salam,
Kelam kabut sangat pagi tadi.Mana taknya semua pun x tentu arah ada ya ingatkan kerajaan dah  declare public holiday untuk hari ni tapi sebenarnya tidak.Nursery dan kindy Mia pun tertutup rapat pagi tu.Gelabah jap la mummy Mia.Terpaksa la angkut anak dara tu ke sekolah dulu..kat sekolah pun sama.Ada parents dah call bertalu-talu tanya sekolah ke tidak..bukan takat budak je yang x sure cikgu pun sama kan hihihi sampai ada yang terpaksa la ambik Crk untuk hari ni.Yang pastinya sekolah kami beroperasi seperti biasa.Walaupun budak-budak separuh dari kelas tu yang tidak hadir hari ni.Cik Mia??Mula-mula bawak masuk kelas tapi macam kesian pulak kat dia lepas tu tumpangkan dia dalam bilik kaunseling.Alhamdulillah..dia baik sepanjang berada kat sekolah mummy.

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, May 6, 2013

KELAM KABUT DIPAGI ISNIN

Salam,
Kelam kabut sangat pagi tadi.Mana taknya semua pun x tentu arah ada ya ingatkan kerajaan dah  declare public holiday untuk hari ni tapi sebenarnya tidak.Nursery dan kindy Mia pun tertutup rapat pagi tu.Gelabah jap la mummy Mia.Terpaksa la angkut anak dara tu ke sekolah dulu..kat sekolah pun sama.Ada parents dah call bertalu-talu tanya sekolah ke tidak..bukan takat budak je yang x sure cikgu pun sama kan hihihi sampai ada yang terpaksa la ambik Crk untuk hari ni.Yang pastinya sekolah kami beroperasi seperti biasa.Walaupun budak-budak separuh dari kelas tu yang tidak hadir hari ni.Cik Mia??Mula-mula bawak masuk kelas tapi macam kesian pulak kat dia lepas tu tumpangkan dia dalam bilik kaunseling.Alhamdulillah..dia baik sepanjang berada kat sekolah mummy.

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015