Saturday, May 11, 2013

Pink lagi!!!

Salam
Mood happy senyum sampai ke telinga.
Portable speaker pink dah sampai ke tangan.
Tak sabar nak angkut masuk ke kelas Isnin nanti.
Thank you pada kak Ayu(teman blogger)
Yang sudi share link jual portable speaker ni.
Yeahhhhhg!!!!Syok..syok...
Sound speaker comel ni pun kebabom kuat.
Nanti kita test dalam kelas ye

1 comment:

  1. Sama warna lah kita...boleh berlagak ajar kat anak2 murid hehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, May 11, 2013

Pink lagi!!!

Salam
Mood happy senyum sampai ke telinga.
Portable speaker pink dah sampai ke tangan.
Tak sabar nak angkut masuk ke kelas Isnin nanti.
Thank you pada kak Ayu(teman blogger)
Yang sudi share link jual portable speaker ni.
Yeahhhhhg!!!!Syok..syok...
Sound speaker comel ni pun kebabom kuat.
Nanti kita test dalam kelas ye

1 comment:

  1. Sama warna lah kita...boleh berlagak ajar kat anak2 murid hehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015